Oneindig veel fotomomenten wereldwijd

Internationale CEWE-fotowedstrijd 'Our world is beautiful' van start

Redactie DIGIFO... 1262 0
Iedere dag beleven we spannende momenten. We ontdekken details of verbazen ons over het grotere geheel. De aarde is rijk aan fascinerende fotomotieven. Deel jouw persoonlijke visie op de schoonheid van onze wereld met CEWE en maak kans op mooie prijzen.

Ter ere van de mooie fotomomenten die elke dag, overal ter wereld plaatsvinden organiseert CEWE een grote internationale fotowedstrijd. Iedereen in Europa kan met de wedstrijd meedoen en zijn mooiste foto's insturen in zes verschillende categorieën: landschap, natuur, sport, verkeer en infrastructuur, mensen en architectuur. Elke maand wordt er in elke categorie een winnaar gekozen die een cadeaubon voor CEWE-fotoproducten ter waarde van € 50,- ontvangt en nadat de inzendingen zijn gesloten worden de duizend beste inzendingen beloond met een mooie prijs.CEWE

Prijzen

De fotograaf die aan het eind van de wedstrijd als winnaar wordt gekroond, gaat naar huis met een reis naar keuze en fotoapparatuur ter waarde van maar liefst € 5.000,-. Daarnaast ontvangt de winnaar CEWE-fotoproducten ter waarde van € 1.500,-.

Voor iedere fotograaf die een plek in de top 1000 weet te bemachtigen wacht er mooie prijzen, van fotoapparatuur tot een cadeaubon voor CEWE fotoproducten.

Geen likes verzamelen

Iedereen kan aangeven welke foto ze mooi vinden door een like achter te laten, maar de winnaar wordt niet aan de hand van likes bepaald. Na afloop kiest een professionele jury bestaande uit gerenommeerde vakmensen, journalisten en fotografen de winnende foto's aan de hand van de kwaliteit van de foto en hoe goed deze bij het thema van de wedstrijd past.

Wil je ook kans maken op prachtige prijzen? Klik op deze link voor meer informatie en om direct mee te doen met de CEWE-fotowedstrijd.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie