Interessante podcasts die je lekker thuis kunt beluisteren

Lars Kruijdenberg 2930 0
Door het cornavirus kunnen we opeens veel meer dingen doen. Ja Netflixen behoort tot de mogelijkheden, maar je kunt ook op zoek gaan naar nieuwe leermogelijkheden. Podcasts zijn een uitkomst. Heb jij die van DIGIFOTO al beluisterd?

We hebben een groot aantal podcasts opgenomen over verschillende genres en onderwerpen binnen de fotografie. Je kunt onze podcasts thuis beluisteren en afspelen wanneer je maar wilt.

We lichten een aantal van de leukste podcasts voor je uit in dit artikel: 

DIGIFOTO podcast: noodweer en flitsen

In deze podcast spreken we met fotograaf Siem van Woerkom. Hij vertelt ons alles over drie verschillende filters uit de Godox-serie. Siem doet een boekje open over al zijn ervaringen hiermee. Ook legt hij uit hoe je het beste bliksem kunt fotograferen. Een van de tips die hij geeft is: gebruik een statief en een lange sluitertijd voor het beste resultaat! Ben je benieuwd naar meer tips en het hele verhaal? Klik dan hieronder voor de hele podcast!

 

DIGIFOTO podcast: dronefotografie

In deze podcast spreken we Cuno de Bruin over hoe hij twee verschillende banen weet te combineren. Cuno is een visueel designer en fotograaf. Ook benoemd hij hoe hij is begonnen met het fotograferen met een drone, legt hij uit wat de overeenkomsten zijn tussen de twee banen en geeft aan waarop hij let tijdens het fotograferen.

Wil je meer weten over dronefotografie en meer werk zien van Cuno de Bruin? Klik dan hier

Ook spreken we met Johan Elzinga over zijn workshop bij fotofair die hij in 2019 gaf. Op Fotofair heeft Johan Elzinga een workshop gegeven over het gebruik van Lightroom. In deze podcast legt hij uit wat hij tijdens deze workshop zoal heeft gedaan en besproken. Zou je ook willen weten hoe je het beste met Lightroom aan de slag kan? Luister dan zeker deze podcast!

 

Nog veel meer podcasts

Zijn deze 2 podcasts niet helemaal jouw ding? Dan nog valt er genoeg te beluisteren. Bijvoorbeeld deze podcast waarin topfotografen je tips en tricks geven over Boudoirfotografie