Leg je oor te luisteren en laat je meevoeren in gesprekken over fotografie

Het luisteren van inspirerende podcasts!

Redactie DIGIFOTO Pro 7087

Of je nu wel of niet in quarantaine zit vanwege wat voor virus dan ook, soms heb je wat adviezen nodig die de verveling tegengaan.

De redactie heeft  drie podcasts uitgezocht waarbij je op ontspannende wijze je oor te luisteren kan leggen en je je kan laten meevoeren in gesprekken over fotografie.  Goed tegen de verveling en inspirerend tegelijk! Heel veel luisterplezier!

Liften naar Antarctica – Goede reis podcast van BNR radio

Van houthakken tot ijsschotsen en het spotten van bultruggen. Het liften naar het koude meest zuidelijke puntje van de wereld is uitzonderlijk te noemen. Fotograaf  Kieke van Maarschalkerwaart komt aan het woord in deze podcast van BNR radio en vertelt over de avonturen die zij en haar reispartner Eef hebben beleefd tijdens hun geweldig unieke hitchhike.

 

 

Nog altijd actueel - DIGIFOTO's allereerste Podcast

Het is alweer een flinke tijd terug toen DIGIFOTO haar eerste podcast publiceerde. Het werd een uitzending vol inspiratie, achtergrond en nieuws op het gebied van fotografie. En hoewel dit lang geleden is opgenomen, is de inhoud van deze podcast nog hartstikke actueel. En los van deze allereerste opname, zijn er nog meer interessante podcasts te vinden en die vind je hier!

'Kan je zonder camera meer betekenen dan met?' – NPO radio 1

De veel geprezen fotograaf Jan Banning heeft nog maar één missie. Terug naar de vrouw die hij vijf jaar geleden fotografeerde in een gevangenis in Georgia in de United States of Amerika. Banning leeft in de volle overtuiging dat Christina Boyer onterecht is veroordeeld voor de moord op haar dochter en deelt in een serie podcasts bij radio I van de NPO zijn persoonlijke verhaal.

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie