Ga door waar Het Perfecte Plaatje stopt

Het Perfecte Plaatje biedt ook een Online contentplatform met nog meer inspiratie

Remco Stunnenberg 461 0
Als hoofdsponsor van het televisieprogramma 'Het Perfecte Plaatje', waarvan vanavond deel twee van de nieuwe reeks te zien is, biedt Canon een online contentplatform. Dit platform biedt veel (extra) inspiratie en ligt in het verlengde van het televisieprogramma.

Laat je als kijker nog verder meenemen in de wereld van fotografie en bekijk de beste tips & tricks voor de wekelijkse thuisopdracht, alle ins & outs over de gebruikte Canon apparatuur tijdens de afleveringen en een nadere toelichting over de winnende foto’s.

In het derde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaan Lieke van Lexmond, Marlijn Weerdenburg, Ryanne van Dorst, Ruben van der Meer, Mari van der Ven, Patty Brard, Herman den Blijker en Jim Bakkum de strijd met elkaar aan en zetten zij alles op alles om het perfecte plaatje vast te leggen. Gewapend met de nieuwste Canon apparatuur dienen zij elke week de jury bestaande uit de fotografen William Rutten en Cynthia Boll te overtuigen van hun fotografietalent.

Lees ook: Canon EOS R in de praktijk 

De beste tricks & tips

De twee vaste juryleden worden iedere week bijgestaan door een wisselend gastjurylid om de deelnemers te beoordelen en hen de beste tricks & tips te geven voor de desbetreffende opdracht.

Easy to understand

Als verlengstuk van het televisieprogramma, biedt Canon ook dit jaar weer een online contentplatform waar de kijkers thuis 24/7 nuttige, aanvullende en “easy to understand” content over fotografie terug kunnen vinden.

Kijk hier voor meer informatie.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco