Kamera Express is weer trotse partner van ‘Het Perfecte Plaatje’

Redactie 547 0
Op woensdag 13 oktober is het weer zover: het zesde seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat van start. In dit populaire tv-programma gaan 10 bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan om de mooiste foto’s. Kamera Express is wederom, samen met Canon, partner van Het Perfecte Plaatje. En daarnaast mag Kamera Express je ook nog eens trakteren op een fantastische gift box bij aanschaf van geselecteerde Canon producten. Lees dus gauw verder!

Het Perfecte Plaatje 2021

Er doen weer leuke BN'ers mee dit seizoen. De één heeft wat meer fotografie-ervaring dan de ander, maar allemaal zijn ze vastberaden om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Bij elke aflevering van Het Perfecte Plaatje staat er een apart, verrassend thema centraal en worden er verschillende foto-opdrachten uitgevoerd.

De deelnemers zijn: actrice en presentatrice Georgina Verbaan, presentator Frits Sissing, zanger Jaap Reesema, zangeres Ruth Jacott, acteur en presentator Patrick Martens, presentatrice Bridget Maasland, danser en acteur Juvat Westendorp, actrice Abbey Hoes, Rapper Donnie en ex-voetballer Johnny Heitinga. 

Gear-Tips & Gift Boxes

Ook meedoen aan de thuisopdracht van RTL4? Kamera Express geeft je iedere week de handigste Gear Tips zodat jij straks die Kamera Express-cadeaubon ter waarde van €449,-, in de wacht sleept. Je kan deze cadeaubon besteden aan Canon producten. Hou deze pagina in de gaten voor de exclusieve tips van Kamera Express!

Daarnaast ontvang je bij Kamera Express een gift box bij aanschaf van geselecteerde Canon producten. Er zijn vijf verschillende gift boxen die je kunt ontvangen tot en met 31 december 2021. In deze gift boxen zit bijvoorbeeld een gepersonaliseerde camera strap, een digitale masterclass, een Profotonet Cadeaukaart of een Zoom abonnement. Met de toffe, leerzame inhoud van deze Giftboxen til jij je fotoskills gegarandeerd naar een hoger niveau. Bekijk de verschillende gift boxes op deze actiepagina van Kamera Express. 

Over Kamera Express

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto- en videospecialist. Het bedrijf wil er op alle punten zijn voor haar beeldmakers en ze alleen het allerbeste bieden. Of het nu gaat om inspiratie, educatie, de scherpste prijzen of het grootste assortiment. De winkels en webshop sluiten wat dat betreft naadloos op elkaar aan. Onlangs nam Kamera Express de Retailer of the Year Awards 2020-2021 in ontvangst in de categorie ‘Beste Winkelketen’

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie