Hasselblad Benelux opent unieke Hasselblad POP-UP-STUDIO in Antwerpen

Redactie DIGIFO... 2112 0
Hasselblad zal, via distributeur Pro-Spirit bvba (onderdeel van Transcontinenta BV), zeer binnenkort haar eerste Hasselblad POP-UP STUDIO ooit openen in Antwerpen. In de unieke 'Hasselblad POP-UP STUDIO' kan de consument van 1 t/m 10 mei 2015 op verschillende manieren het merk Hasselblad beleven.

Persbericht:

De combinatie van de unieke locatie (Chambre National), klassieke interieur, studio en de gallery van de Hasselblad POP-UP STUDIO draagt zeker bij aan dit gevoel. Tijdelijk ingericht in de Hasselblad-stijl, inclusief een echte fotostudio. Hiermee trekt de ‘studio’ meteen de aandacht op het voorbij wandelende publiek. Hasselblad in de Benelux, bij monde van Pro-Spirit, laat hiermee zien dat Hasselblad origineel en laagdrempelig is. De Hasselblad slogan ‘ICONOGRAPHY’ is perfect van toepassing op deze pop-up studio.

Beleving

De pop-up studio is een tijdelijke studio & gallery waar het primair om de Hasselblad beleving en interactie gaat. Consumenten raken steeds vaker in de ban van een merk en willen daarmee ook verbonden zijn. Een pop-up locatie is één van de mogelijkheden om die fysieke merkbeleving extra kracht bij te zetten. Pro-Spirit wil als Hasselblad importeur metname de Benelux fans een verrassende plek bieden waar het verleden, heden en de toekomst van Hasselblad bij elkaar komen. Ze probeert met de pop-up store de naamsbekendheid en merkbeleving van Hasselblad bij de Benelux consument verder te vergroten.

'We willen specifiek in een energieke stad dit concept van de Hasselblad POP-UP STUDIO uitproberen en Antwerpen is in Belgie dan ook de logische keuze. Daar komen en zijn altijd veel mensen en heeft de interactie met de Hasselblad liefhebber de meeste kans van slagen', aldus Philippe van Hest, verantwoordelijk voor Hasselblad in de Benelux bij Pro-Spirit bvba. 'Het gaat om de consument een nieuwe, moderne Hasselblad merkbeleving te bieden. We zullen ook diverse foto opleidingen actief bij deze tijdelijke pop-up studio activiteit betrekken.'

V-serie

Je vindt daar straks naast diverse hedendaagse, super moderne Hasselblad H5D middenformaatcamera’s en accessoires ook de classic V-serie camera voorzien van de unieke CFV-50c digitale achterwand, een echte fotostudio en een gallery met Hasselblad foto’s.

Als bezoeker kun je je in de Hasselblad POP-UP STUDIO Antwerpen optimaal laten informeren over het merk Hasselblad, haar geschiedenis, prachtige Hasselblad foto’s bewonderen en lekker ‘ouderwets’ de Hasselblad producten voelen, ruiken en uiteraard proberen. In de periode dat de pop-up studio is geopend zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden. De actualiteit is vanaf nu terug te vinden op de speciale facebookpagina: www.facebook.com/HasselbladpopupstudioAntwerpen.

Pro-Spirit toont duidelijk aan dat Hasselblad anno 2015 een merk is met mooie, unieke, innovatieve, camera’s en accessoires waarmee je de meest prachtige foto’s kunt maken!

Nooit eerder vertoond

'We zien de Hasselblad POP-UP STUDIO als een extra communicatiekans richting de liefhebbers van het merk Hasselblad en daarom past dit concept perfect in het verlengde van andere specifieke activiteiten als bijvoorbeeld shoot A’DAM (www.shoot-amsterdam.nl) die we voor het merk Hasselblad ondernemen. Wij denken dat deze pop-up studio activiteit anno 2015 hoort bij een specialistisch en iconisch merk als Hasselblad. Zeker gezien de toenemende wens van de hedendaagse consument voor fysieke merkbeleving naast de pure internet informatie vergaring', aldus Eric de Jonge, Marketing & Communications Manager bij Transcontinenta.

'Dit Hasselblad POP-UP STUDIO Antwerpen-concept is eerlijk gezegd wereldwijd bij Hasselblad nog nooit vertoond en iedereen is dan ook razend benieuwd. Het is zeker niet uitgesloten dat onze creatieve Hasselblad geest bij succes ook elders navolging zal gaan krijgen. Hasselblad staat vandaag de dag nog steeds synoniem voor hoogwaardige producten, een iconisch ontwerp, technische innovatie en fantastische foto's.'

Locatie en openingstijden

De tijdelijke Hasselblad POP-UP STUDIO in de Nationale Straat 154, 2000 Antwerpen, is van 1 tot en met 10 mei op vrijdagen, zaterdagen en zondagen geopend van 12.00-18.00 uur en zal dan haar deuren weer sluiten. Voorafgaand is er op donderdag 30 april van 17.00-20.00 uur een ‘aperitief’, waarbij een ieder van harte is uitgenodigd om onder het genot van een drankje dit Hasselblad concept te ervaren.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie