Vind je nieuwe objectief met 20 foto's

Handige tool Whatthelens helpt bij het uitzoeken van je nieuwe objectief

Redactie DIGIFO... 2040 1
Ben je in de markt voor een nieuw objectief, maar weet je niet zo goed welk objectief het beste bij jouw wensen past? Via deze handige en leuke tool kom je er snel achter naar welk objectief je zou moeten kijken. En dat door alleen de foto's te selecteren die jij mooi vindt.

Op de site wordt een reeks foto's getoond van de populaire portfoliowebsite 500px in  verschillende stijlen. Nadat jij twintig foto's uit hebt gekozen die jij mooi vind, toont de website welk objectief het beste bij jouw stijl past, zodat je een idee krijgt waar je naar op zoek moet. Het is ook mogelijk om verschillende genres uit te kiezen, zodat je niet door honderden landschapsfoto's hoeft te bladeren om bij de portretten te komen.WhatthelensLees ook:  Extreem objectief: Canon 5200mm f/14

Whatthelens nog in ontwikkeling

De bedenker van de Whatthelens is momenteel nog hard bezig om de tool verder te ontwikkelen. Zo loopt de website niet altijd even soepel en worden foto's meerdere keren getoond of traag geladen en kan het momenteel alleen Canon-objectieven tonen. De ontwerper heeft al laten weten druk bezig te zijn om ook Nikon-objectieven te integreren, maar momenteel geeft het in ieder geval een leuke indruk naar welke brandpuntsafstand je moet zoeken. Het uiteindelijke merk kan je natuurlijk zelf kiezen.

Kijk nu welk objectief het best bij jouw stijl past op Whatthelens.com.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Pim Geerts

heb ik net die 24-70 verkocht! Bummer!