Canon Academy

Haal alles uit je Canon-camera bij Foto de Vakman

Redactie DIGIFO... 734 0
Maak je al behoorlijk aardige foto's maar heb je het idee dat het allemaal nog een stukje beter kan? En ben je in de markt voor een nieuwe Canon-camera? Goed nieuws! Koop nu één van de geselecteerde camera's bij Foto de Vakman en je kan al voor € 25,- meedoen met de Canon Academy.

Zijn je foto's niet altijd goed belicht, zijn je foto's niet zo scherp als zou kunnen of wil je eens experimenteren met de filmfunctie van je camera? Dan kan de Canon Academy uitkomst bieden. De Canon Academy is een korte fotografie-opleiding, gegeven door de Fotovakschool, jouw fotografieniveau naar een hoger plan kan tillen. De Canon Academy combineert online theorielessen met een praktijkgedeelte op de Fotovakschool en  een online fotografiecoach. Ook krijg je de mogelijkheid om jouw mooiste foto's te laten beoordelen door een docent van de Fotovakschool.Canon Academy

Canon Academy actie - € 200,- korting

Deelname aan de Canon Academy kost normaliter € 225,-, maar als je een één van de geselecteerde Canon-camera's koopt bij Foto de Vakman, kan je al voor € 25,- de opleiding volgen. Wil je meedoen, koop dan voor 31 januari 2018 een geselecteerd model, registreer deze uiterlijk 15 februari  en volg in maart lessen van de Fotovakschool.

Kijk voor meer informatie op deze pagina van Foto de Vakman.

Foto de Vakman

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie