Gratis webinar: objectieven voor een nieuw tijdperk

Redactie 538 0
Heb jij een Canon EOS R camera (of overweeg je er een te kopen), en wil je alles te weten komen over de fantastische Canon RF objectieven? Schrijf je dan in voor de gratis live webinar van fotograaf Pascal Vandecasteele op donderdag 6 mei!

In de vorige webinar heeft Pascal uitgebreid verteld over systeemcamera's versus spiegelreflexcamera's, en heeft hij dit toegelicht aan de hand van de Canon EOS R5 en R6. Wegens dit succes heeft Pascal nu een vervolg webinar voorbereid, waarin hij de brede selectie aan Canon RF objectieven zal behandelen. Hij zet alles wat je moet weten over de RF objectieven op een rij, en zal dit aan de hand van voorbeelden toelichten.⠀⠀

Lees ook: Canon’s nieuwste professionele systeemcamera EOS R3 officieel onthuld⠀⠀⠀

Over Pascal Vandecasteele

Pascal Vandecasteele is een veelzijdig fotograaf en videograaf met een studio in Antwerpen. Hij heeft op veel terreinen in dit vak zijn sporen wel verdiend. Vandecasteele maakt commercieel werk voor reclamebureaus, maar ook rechtstreeks voor bedrijven en merken. Hij is gespecialiseerd in Corporate, Portretten, Fine Art, Architectuur en Lifestyle fotografie. Niet alleen heeft hij enorm veel kennis en ervaring, ook deelt hij deze graag en inspireert hij andere foto- en videografen tot het maken van mooie beelden. Zo ook in deze webinar. 

Over de webinar

Door zijn jarenlange ervaring als professioneel fotograaf kan hij je gemakkelijk vertellen wat deze objectieven voor voordelen hebben, en de verschillen tussen de verscheidene objectieven. Want welke RF objectieven zijn er nu, en welke gebruik je wanneer? Door middel van voorbeelden uit de praktijk legt Pascal je de verschillen tussen de uiteenlopende RF objectieven uit, en wat dit uitmaakt voor de verschillende types fotografie zoals bijvoorbeeld bij portret-, architectuur- of fine-art fotografie. Want met welk objectief komen jouw foto's het best tot z'n recht?

Details

De webinar "Objectieven voor een nieuw tijdperk" zal op donderdag 6 mei om 20:00 uur digitaal plaatsvinden via Zoom. Pascal zal zo'n anderhalf uur aan het woord zijn, en tussendoor is ruimte voor vragen die gesteld kunnen worden via de chat. Schrijf je snel in om jezelf te verzekeren van een plek!

Schrijf je hier in.

Lees ook: Dringend apparatuur nodig? Huur de camera of het objectief van jouw dromen!

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie