Webinar van Pascal Vandecasteele

Redactie 559 0
Twijfel je over het overstappen op een systeemcamera? Of heb je er inmiddels een, en wil je meer weten over deze manier van fotograferen? Schrijf je dan in voor de live webinar van fotograaf Pascal Vandecasteele op donderdag 1 april!

Fotograaf Pascal Vandecasteele geeft deze webinar in samenwerking met Canon en Calumet. Hij zet alles wat je moet weten over mirrorless- oftewel systeemcamera's op een rij. Vandecasteele zal vertellen waarom hij is overgestapt op de Canon EOS R5 en R6 systeemcamera's en welke grote voordelen dat voor hem heeft. Door zijn jarenlange ervaring als professioneel fotograaf met spiegel-reflexcamera’s kan hij je gemakkelijk vertellen wat voor hem de verschillen tussen spiegelreflex- en systeemcamera’s zijn. Met enkele voorbeelden uit de praktijk legt Vandecasteele je de verschillen uit voor onder andere portret-, architectuur- of fine-art fotografie.

Over Pascal Vandecasteele

Pascal Vandecasteele is een veelzijdig fotograaf en videograaf met een studio in Antwerpen. Hij heeft op veel terreinen in dit vak zijn sporen wel verdiend. Vandecasteele maakt commercieel werk voor reclamebureaus, maar ook rechtstreeks voor bedrijven en merken. Hij is gespecialiseerd in Corporate, Portretten, Fine Art, Architectuur en Lifestyle fotografie. Niet alleen heeft hij enorm veel kennis en ervaring, ook deelt hij deze graag en inspireert hij andere foto- en videografen tot het maken van mooie beelden. Zo ook in deze webinar.

Details

De webinar vindt digitaal plaats via Zoom. De aanvang is vanaf 20:00 uur en de webinar duurt ongeveer tot 21:30. Tijdens de webinar kunnen er vragen in de chat gesteld worden,  deze worden tijdens of naderhand behandeld. 

Schrijf je hier in.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie