Dringend apparatuur nodig? Huur de camera of het objectief van jouw dromen!

Christel de Wolff 2738 0
Heb je apparatuur nodig voor die éne speciale shoot of heb je altijd al een body of objectief willen testen zonder dat je deze meteen moest aanschaffen? Met 20 vestigingen in Europa, kun je bij Calumet vrijwel altijd en overal terecht om apparatuur te huren.

Soms haal je ineens een erg specialistische opdracht binnen, waarbij je een speciaal objectief nodig hebt dat je niet standaard in je tas hebt zitten. Een andere keer gaat jouw creatieve brein verder dan de inhoud van jouw fototas aankan of zou je graag eens de nieuwste AI-functies van een moderne spiegelloze camera willen uitproberen. Wat jouw reden ook is, in ieder scenario geldt dat hoogwaardige camera-apparatuur doorgaans aan de prijs is, en je dus gek zou zijn om alle gear die je maar af en toe zou gaan gebruiken ook daadwerkelijk meteen aanschaft. Voordelig jouw droomsetje huren is een veel betere optie.

Breed aanbod foto apparatuur bij Calumet

Bij Calumet heb je niet alleen een ruime keuze uit camera’s en objectieven om te huren, maar kun je ook kiezen uit een breed aanbod accessoires zoals flitsers, softboxen, reflectieschermen en statieven. Ook super specialistische attributen zoals een windmachine kun je huren. En wanneer je af en toe aan de slag wil met een middenformaatcamera kun je ook Hasselblad en Mamiya apparatuur huren. Mocht het artikel van jouw keuze niet in het uitgebreide assortiment staan, neem je simpelweg telefonisch contact op met de medewerkers van Calumet en wie weet kan er dan snel iets geregeld worden! Het assortiment wordt bovendien regelmatig vernieuwd.

Voordelen van apparatuur huren

Een groot voordeel van het huren van apparatuur is dat je niet tot grote aankopen over hoeft te gaan, wanneer je nu al weet dat je de foto-apparatuur maar af en toe gaat gebruiken. Daarnaast wordt de apparatuur bij Calumet regelmatig schoongemaakt en gecontroleerd op gebreken. Zo weet je zeker dat de apparatuur die jij huurt voor jouw klus in een prima conditie en 100% betrouwbaar is.

Korting op huurperiode

Huren bij Calumet is al erg voordelig, maar er zijn drie manieren om nog voordeliger te huren.

Last Minute Weekend Special

Heb je niet gereserveerd maar wil je toch apparatuur voor het weekend huren? Dan krijg je maar liefst 50% korting. Je betaalt dus maar een halve dag. Mits je de apparatuur op zaterdag tussen 15.30 en 16.00 uur ophaalt en op maandagmorgen tussen 9.00 en 9.30 uur weer terugbrengt.

Studentenkorting

Studenten in het bezit van een Calumet Studentenkaart krijgen 50% korting op verhuur zonder reservering en 25% op een boeking met reservering. Verhuur alleen bestemd voor "eigen werk".

Kortingen voor meerdaagse huurperioden

Huur je langer dan 7 dagen? Informeer dan naar de kortingen voor het huren voor meerdere dagen of zelfs weken.

Try Before You Buy

Mocht je binnen een paar weken na de huur besluiten over te gaan tot aankoop van het gehuurde product, dan krijg je met het Try Before You Buy programma één dag van het verhuurtarief als korting op het product toegekend. Eigenlijk is er geen betere manier om uit te vinden welk product het best bij je past!

Bekijk dus snel het aanbod van Calumet in de Rent Shop.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel