Nog tot en met 31 mei

Gratis macroconverter set bij aankoop Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35

Christel de Wolff 724 0
Bij aankoop van een Lensbaby Composer Pro II Sweet 35 krijg je nu tijdelijk een gratis lensbaby macroconverter set ter waarde van € 47,99.

De Lensbaby Composer Pro II met de Sweet 35 maakt het mogelijk om bijzondere en creatieve foto's te maken van een groot scala aan onderwerpen: van portretten, dieren, de natuur tot close-up. De Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 is beschikbaar met vatting voor: Canon EF, Nikon F, Fuji X, Sony A, Sony FE, Olympus en Panasonic M4/3.

Lees meer over de introductie van de Lensbaby Composer Pro II met Sweet 35 optic

Lensbaby Macroconverter Set

De Lensbaby Macroconverter Set bestaat uit een tussen ring van 8mm en een van 16mm dikte. Deze kunnen zowel los van elkaar als tezamen gebruikt worden. Normaal gesproken kun je met de Lensbaby Sweet 35 het onderwerp tot 19cm. benaderen, maar met de beide Macroconverterringen (24mm) wordt de afstand van de frontlens tot het onderwerp verkort tot maar liefst 4 centimeter!

Foto gemaakt door  'A Food Centric Life' met de Lensbaby Edge 80 Optic en Lensbaby Macro converter. 

Zo werkt de actie

Koop je tijdens de actieperiode van 15 april t/m 31 mei 2019 een Lensbaby Composer Pro II met de Sweet 35 Optic koopt, krijgt direct de Lensbaby Macroconverter Set gratis meegeleverd! Je hoeft daar dus verder helemaal niks voor te doen! 

Lees ook: Gratis toegang Fotofair bij boeking van een Transcontinenta lezing

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel