Nieuwe Lensbaby OMNI Adapter voor Composer Pro II Kit

Redactie DIGIFOTO Pro 705

Transcontinenta is verheugd de langverwachte Lensbaby OMNI Adapter voor de Composer Pro II Kit te kunnen introduceren. Dit revolutionaire accessoire opent een wereld van onbegrensde creatieve mogelijkheden voor Lensbaby fotografen. Het stelt hen in staat om het OMNI filtersysteem naadloos te integreren in hun Composer Pro II set-up. Bereid je voor om los te komen van conventionele grenzen en nieuwe gebieden van artistieke expressie te verkennen.

De Lensbaby OMNI Adapter voor Composer Pro II kit combineert de stabiliteit van een rotsvaste vatting met de veelzijdigheid van Lensbaby's Optic Swap System en de transformerende kracht van het OMNI Creative Filter System. Deze buitengewone combinatie verbetert niet alleen de functionaliteit, maar levert ook verbluffende effecten op die werkelijk uniek zijn.

composer

OMNI-ADAPTER VOOR COMPOSER PRO II KIT

De OMNI Adapter voor Composer Pro II Kit geeft Lensbaby fotografen direct toegang tot het volledige scala van OMNI effecten, met behoud van volledige controle over scherpstelling en diafragma instellingen bij het gebruik van elke Lensbaby Optic met de Composer Pro II. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, het probleemloze gereedmaken en verwijderproces zorgt ervoor dat je altijd klaar bent om de perfecte opname te maken met verbluffende effecten van zowel optiek als OMNI-filters.

Bevestig je OMNI Ring (kleine ring inbegrepen) snel en precies aan de Composer Pro II OMNI Filteradapter. Dit innovatieve ontwerp omzeilt het standaard uitschuifbare scherpstelmechanisme voor een ultrasterke verbinding die bestand is tegen de "ontberingen" van elke fotoshoot. Bereid je voor op een explosie van creativiteit terwijl je lenseffecten gelaagd aanbrengt met meerdere lagen OMNI filter-magie. Bereid je voor op het ontketenen van je ware creatieve potentieel met een breed scala aan effecten die naadloos integreren met het magnetische montagesysteem van de OMNI, zodat je je handen vrij hebt om je te concentreren op het artistieke proces van het vastleggen van buitengewone en fascinerende opnamen.

Wat is inbegrepen:

De OMNI Adapter voor Composer Pro II Kit bevat exclusieve filter wands die uniek zijn voor deze kit. Nu is het tijd om je creatieve mogelijkheden naar nieuwe hoogten te brengen en je fotografie tot leven te brengen als nooit tevoren. Bereid je voor op een eindeloze reis vol mogelijkheden. De OMNI Adapter voor Composer Pro II Kit wordt geleverd met alle essentiële tools die je nodig hebt om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Inbegrepen in de kit zijn:

  • Kleine OMNI Ring: Verbind moeiteloos je effecten magnetisch.
  • Twee magnetische jukken: Bevestig je filterwands aan verlengarmen voor zelfs de meest creatieve opnamen.
  • Eén korte en één lange verlengarm: Vergroot je bereik en verleg de grenzen van je creativiteit.
  • Een Crystal Spear OMNI effectwand: Ga op een betoverend visueel avontuur met deze uitzonderlijke glazen kristallen wand.
  • Korte en lange universele klemmen: Deze veelzijdige en aanpasbare klemmen kunnen vlakke of cilindrische voorwerpen tot 6 mm in dikte of diameter vasthouden.
  • Drie heldere acryl flare inzetstukken: Ontworpen om lichtpunten op te vangen en je foto's controleerbare en betoverende flare-effecten te geven. Laat licht dansen op jouw commando.
  • Eén regenboogfolie: Bereid je voor op een levendige explosie van regenboogdiffractie. Elk lichtpunt vormt zich om tot een hypnotiserende uitbarsting van kleuren die van de film weerkaatst tot in je ziel.

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe Lensbaby OMNI Adapter voor de Lensbaby Composer Pro II Kit is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde fotozaken in de Benelux voor een adviesprijs van € 109,99.

 

 

Lees hier ook:

https://www.digifotopro.nl/nikon-valt-drie-keer-in-de-prijzen-tijdens-de-tipa-world-awards-2023

https://www.digifotopro.nl/kamera-express-opent-nieuwe-winkel-op-een-prominente-locatie-in-utrecht

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie