Gicléeprints voor Professionals

Redactie DIGIFO... 685 0
Onze grootformaat inkjetprinters printen rasterloos en haarscherp. Rasterloos, omdat de pigment-inkten met hele kleine spuitmondjes op het canvas of het papier worden gespoten. Wij gebruiken printers met 12 verschillende kleuren.

Met deze 12-kleurenprinters wordt het grootst mogelijke kleurenspectrum bereikt en komen uw foto's maximaal tot hun recht. Door de toepassing van deze printkoptechnologie wordt de inkthoeveelheid en frequentie zeer nauwkeurig gedoseerd. Dit in combinatie met de UV- licht en waterbestendige archival pigment-inkten maakt dat onze fotoprints Giclées mogen worden genoemd. We leveren constante hoge kwaliteit en geven op onze giclées onbeperkte garantie tegen verkleuren. De giclées op zuurvrij papier worden niet alleen los of ingelijst geleverd, maar we veredelen ze ook door verlijming op bijvoorbeeld dibond, aluminium en achter acrylglas met prachtige resultaten.Vakfotocanvas.nl

Gevernist Canvas

Een giclée op canvas wordt handmatig voorzien van meerdere lagen transparant vernis. Het voordeel van het vernissen is dat de kleuren sterker naar voren komen, de inktlaag extra beschermd is tegen krassen en UV-licht. En dat het schoongemaakt kan worden.

Canvas Opties:

  • 20mm en 45mm houten spieraam
  • Mat en glans vernis
  • Los, opgespannen en compleet ingelijst

50% Introductiekorting voor nieuwe klanten

Ervaar de uitzonderlijke kwaliteit van giclées en ontvang een kennismakingskorting van 50% op twee giclées.

Kijk voor meer informatie op Vakfotocanvas.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie