Een van de bestverkopende kunstfotografen ter wereld

Gerenommeerd kunstfotograaf David Yarrow nieuw Europees ambassadeur van Nikon

Remco Stunnenberg 1027 0
Nikon Europe B.V. kondigt met trots aan dat de wereldberoemde fotograaf David Yarrow zich als Europees ambassadeur voegt bij een hooggewaardeerde groep Nikon-fotografen.

Dankzij Yarrow's indringende en meeslepende fotografie is zijn populariteit ongekend bij zowel fotografen, kunstverzamelaars als consumenten. Zijn grote en iconische monochrome beelden zijn in veel galerieën en musea ter wereld tentoongesteld en hebben een kenmerkende unieke stijl. Het bracht hem naar de top als een van 's werelds beste natuurfotografen ter wereld.

Yarrow gebruikt al 33 jaar apparatuur van Nikon, vanaf de eerste stappen in zijn carrière toen hij voor The Times werkte en de iconische foto van Diego Maradona maakte tijdens de Wereldbekerfinale van 1986. Hij heeft zich inmiddels als één van de bestverkopende kunstfotografen ter wereld gevestigd. Onlangs speelde David een essentiële rol bij de lancering van de Nikon D850. Bekijk het in de bijgevoegde video.

De Nikon-ambassadeurs voor Europa zijn getalenteerde, invloedrijke creatieve personen die de moderne tijdgeest vertegenwoordigen door de nieuwste beeldtechnologieën te gebruiken en maatschappelijke trends aankaarten. Als onderdeel van dit ambassadeurschap werd David door Nikon uitgedaagd zijn droomproject te verwezenlijken.

Wil je meer informatie over David en zijn eerdere werk? Kijk hier

Beelden: © David Yarrow

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco