Kom gezellig langs!

Ga jij naar de Fotofair? Vergeet niet de stand van DIGIFOTO Pro te bezoeken

Siem van Woerkom 908 0
Dit weekend is het dan zo ver; Fotofair 2019 in Safaripark de Beekse Bergen. Ben jij er bij? Kom dan zeker langs onze stand.

Op de Fotofair zijn dit weekend diverse bedrijven aanwezig met hun producten en diensten rondom foto- en videografie. Bij de verschillende stands, heb je direct contact met jouw favoriete merken. Ook wij van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn present op de Fotofair. Je vindt ons dit jaar op beursstand 45.

Stroopwafel actie!

Je zult het al vanaf een afstandje kunnen ruiken ;) maar we hebben allebei de dagen een kraam bij onze stand waar de hele dag heerlijke verse stroopwafels gemaakt zullen worden! Kom gezellig langs, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en jij loopt weg met een gratis lekkernij!

Tijdschriften en informatie

Je kunt op onze stand terecht voor alle informatie, vragen en opmerkingen die je over fotografie hebt, of je nu beginner of pro bent. Natuurlijk zijn al onze laatste magazines ook aanwezig die je enorm voordelig kunt aanschaffen! Daarnaast zullen er ook speciale pocketbooks verkocht worden, hierover binnenkort meer!

Workshop Lightroom

Heb je een prachtige foto gemaakt, maar is de achtergrond overbelicht en weet je niet of de foto nog te redden is? Heb je een favoriete foto die je graag door een expert bewerkt wil zien worden? Doe mee aan de Workshop Lightroom op de Fotofair. Zaterdag 25 mei kan je een Workshop Lightroom volgen van Lightroom-expert Johan Elzenga. Johan neemt je mee in het opzetten van een goede Lightroom workflow en leert je alle kneepjes van het vak.

Het deelnemen aan de Workshop Lightroom kan op de Fotofair in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte bij onze Stand 45. De praktijkles neemt één uur in beslag en vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 om 12:45, 13:45 en 14:45. Deelnemen kost € 39,50 inclusief kaartje voor de Fotofair t.w.v. € 15,- en een goodiebag met onder andere twee boeken t.w.v. € 14.95 per exemplaar. 

Tickets zijn hier te vinden, of bij onze stand op de dag zelf! 

Workshop Boudoir Fotografie

Heb je altijd al een boudoir fotografie willen doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je al wat langer aan het fotograferen maar wil je ook eens kijken hoe andere fotografen dit aanpakken? Pascale Dekker leert je de ins en outs met betrekking tot boudoir fotografie op zondag 26 mei 2019 op de Fotofair in Beekse Bergen.

Het deelnemen aan de praktijkles boudoir fotografie kan op de Fotofair in de speciaal hiervoor ingerichte ruimte bij onze Stand 45. De praktijkles neemt één uur in beslag en vindt plaats op zondag 26 mei 2019 om 10:00, 11:30, 13:45 en 15:00. Deelnemen kost € 69,50 inclusief kaartje voor de Fotofair t.w.v. € 15,- en goodiebag met onder andere twee boeken t.w.v. € 14.95 per exemplaar. Er zijn twee modellen aanwezig bij de boudoir fotoshoot. Deel na praktijkles je mooiste foto met ons via de lezersgallery. De allerbeste foto wordt geplaatst in het DIGIFOTO Pro magazine.

Inschrijven kan via de webshop.

We hopen velen van jullie te zien op onze stand! Op naar een top Fotofair!

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem