Fotofair: masterclass glamour fotografie

Fotofair: masterclass glamour fotografie

Jonas Bloemen 822 0
Wie de fijne kneepjes over glamour fotografie wil leren kan tijdens de Fotofair terecht bij de masterclass van Martin Bierman.

LEES OOK: Fotofair: workshop beeldbewerking

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei zal Martin Bierman een tweeëneenhalf uur durende masterclass over glamour fotografie geven op de Fotofair.  Er is plek voor maximaal vijftien deelnemers, maar Bierman zal viermaal een masterclass geven waardoor zestig mensen deel kunnen nemen. Wie tot die zestig deelnemers behoort leert hoe je door middel van enkele hele simpele lichtopstellingen mooie beelden kunt maken, wat de verschillende lampen en modifiers voor resultaat geven en dat voor de meeste beelden helemaal niet zoveel materiaal nodig is. 

De masterclass bestaat uit een deel theorie over de instellingen en effecten van de verschillende boxen. Dat gaat vervolgens over in een deel praktijk waarbij het verschil meteen duidelijk gaat worden. Tijdens de masterclass wordt er met Lightroom gewerkt en bewerkt zodat het eindresultaat meteen zichtbaar gemaakt kan worden. Fotografen die mee willen doen dienen in het bezit te zijn van een camera die beschikking heeft over een flitsschoen en manueel ingesteld kan worden. 

Interesse om mee te doen? De masterclasses starten zowel op zaterdag 25 mei als op zondag 26 mei om 10.30 uur en 14.30 uur. De kosten bedragen €75. Inschrijven kan hier

Over de fotograaf

Martin Bierman is sinds 2009 deeltijd met fotografie bezig en heeft in Groningen zijn eigen studio. Naast fashion fotografeert hij veel zakelijke portretten. Daarnaast geeft Bierman demo’s, workshops en masterclasses zoals op de Fotofair 2019. 

Al het Fotofair 2019 nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.