Fotofair High Speed fotografie

Lars Kruijdenberg 338 0
Lijkt jou het leuk om spectaculaire foto’s te maken? Dan is dit de perfecte masterclass voor jou. FOTOFAIR 2020, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux biedt op 13 en 14 juni 2020 verschillende workshops en masterclasses aan, waaronder de masterclass High Speed fotografie.

High Speed Fotografie

Tijdens deze masterclass word je helemaal meegenomen in de high speed fotografie, een soort fotografie waarbij je een foto maakt van iets wat op het blote oog niet te zien is. Dit kun je doen door de juiste belichting te gebruiken. Je hebt dus een camera nodig die je handmatig kan instellen om mee te doen met deze masterclass.  De reden hiervan is, is dat je een lange sluitertijd kunt kiezen. Dit klinkt misschien een beetje raar, (we fotograferen toch juist heel snel?)maar tijdens de masterclass wordt dit allemaal duidelijk uitgelegd.

Aan het begin van de masterclass krijg je een korte uitleg. Na deze uitleg krijg je de tijd om heel veel spectaculaire foto’s te maken. Bij deze foto’s kan je al je creativiteit loslaten. In deze workshop wordt er gebruik gemaakt van pijlen en eventuele luchtbuks. Daarom is het ook verplicht om een veiligheidsbril te dragen. De veiligheidsbril krijg je tijdens de masterclass. Er is echter nog nooit iemand geraakt maar het is uit voorzorg.

De prijs van de masterclass tijdens Fotofair is € 75,-  Dat is inclusief een Fotofair ticket! . Is deze  masterclass High Speed fotografie iets voor jou? Koop dan snel je kaartje, want op is op.

Over de fotograaf

Ellen Reus is degene die de masterclass gaat geven. Ellen zit al 15 jaar in de professionele fotografie, zij heeft ook al meerder internationale titels gewonnen en vindt het leuk om mensen iets te leren.

Fotofair 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws van Fotofair 2020 te bekijken.