Fotofair 2021

Fotofair 2021 uitgelicht: doe mee aan de masterclass paardenfotografie door Ifat Zohar

Redactie DIGIFOTO Pro 863
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo ga je in deze masterclass leren hoe je paarden, alleen of met hun eigenaren, het mooist op beeld krijgt. Deze masterclass wordt in het Engels gegeven.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass paardenfotografie

In deze masterclass leer je niet alleen de schoonheid van het paard vast te leggen maar ook een deel van zijn persoonlijkheid, karakter en emoties. Deze masterclass wordt alleen op zondag 4 juli 2021 gegeven en is in het Engels. Meer weten of je meteen inschrijven? Klik dan hier.

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken.

Wat ga je leren?

De volgende punten ga je tijdens de masterclass leren:

  • De juiste poses voor het paard en het model.
  • De beste manier om samen met een model een paard te schieten.
  • Een moodboard maken voor een shoot met paarden en ruiters.
  • Natuurlijk licht / snel licht gebruiken om een ​​andere sfeer te creëren.

Na het bespreken van de theorie en de voorbereidingen, ga je een paard en een model buiten fotograferen en zal je verschillende poses ervaren, omgaan met verschillende lichtproblemen en hoe je het beste moment kunt bepalen om het verhaal van het paard en het model te vertellen.

Om mee te doen aan de masterclass zal je moeten beschikken over liefde voor paarden, lenzen (bij voorkeur 70-200mm of 105mm met 2.8f / 1.8f / 1.4f, geen groothoeklenzen) en geduld.

Over Ifat Zohar

Ifat Zohar is een internationale fotograaf, gespecialiseerd in paarden- en huisdierenfotografie. Ze is oorspronkelijk afkomstig uit Israël maar werkt en woont sinds 10 jaar in Nederland. In haar foto's concentreert Ifat zich vooral op het vastleggen van het karakter en de emoties van de dieren en hun relatie met hun eigenaren. In haar studiowerk laat ze zich inspireren door de stijl en het licht van de oude meesters die haar werk een artistieke en unieke uitstraling geven.

Zou jij graag met Ifat willen samenwerken tijdens deze Engelstalige masterclass? Klik dan hier om je aan te melden.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie