Fotofair 2019

Fotofair 2019 uitgelicht: win een Sony A7III

Christel de Wolff 2551 0
Wie maakt de leukste foto tijdens Fotofair 2019? De winnaar gaat er met een Sony A7 Mark III met 24-105 f/4.0G OSS objectief vandoor! Jij misschien?

Fotowedstrijd tijdens Fotofair 2019

Maak jij de mooiste of leuktste foto tijdens Fotofair 2019? Stuur deze tussen 1 en 15 juni 2019 naar sony@fotofair.nl om kans te maken op de Sony A7 Mark III met 24-105mm f/4 objectief ter waarde van € 3.650,- Vergeet dan niet ten minste je naam + achternaam en adresgegevens te vermelden evenals je e-mailadres en telefoonnummer. 

Meer lezen over de Sony A7 III? Wij testten de camera. Je leest de compete review hier

Voorwaarden om mee te doen

Je kunt één foto per persoon insturen, dus wees kritisch in je keuze! De foto moet minimaal 500 KB zijn en mag niet groter zijn dan 1 MB. De rechten van de foto blijven bij de maker, maar door mee te doen aan de wedstrijd stem je er mee in dat zowel Fotofair en Sony de foto mogen gebruiken voor publiciteitsdoeleinden. Ook moet de foto natuurlijk gemaakt zijn tijdens Fotofair 2019

Meer informatie over de fotowedstrijd tijdens Fotofair 2019 vind je op de website

Lees Fotofair magazine nu online

Als trotse mediapartner van Fotofair zorgen we ervoor dat je het laatste nieuws altijd binnen handbereik hebt. Je kunt ook het Fotofair magazine online lezen: 

 

Twee gratis tickets bij een abonnement op DIGIFOTO Pro

In samenwerking met Fotofair hebben we een hele leuke actie lopen. Neem je nu een abonnement op DIGIFOTO Pro of digifoto Starter ontvang je namelijk twee gratis tickets voor Fotofair ter waarde van € 30,-.

Klik hier om gebruik te maken van deze actie.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel