Leer het geheim achter de perfecte reisfoto

Fotofair 2019: masterclass reisfotografie 2.0

Siem van Woerkom 1418 0
In zijn nieuwste Masterclass verheldert Cees Rijnen punt voor punt hoe je de beste reisimpressies én onvergetelijke beelden creërt!

Reclamefotograaf Cees Rijnen ontvangt met zijn reisfoto´s tientallen prijzen en nominaties op zeer hoog internationaal niveau. Onafhankelijk welke categorie of competitie lukt het hem al jaren om zijn beelden steeds weer tussen de groeiende massa inzendingen te laten uitspringen. Voor FOTOFAIR 2019 deelt hij graag zijn ruime ervaring in fotografie én coaching om deelnemers te prikkelen zich zelf te ontwikkelen.

Lees ook: Overnachten in het Safari Resort tijdens FOTOFAIR 2019

Over de fotograaf

Als jong Nederlands fototalent werd Cees Rijnen gespot voor de Famous Photographers School. In deze beroemde opleiding kregen deelnemers ingezonden werk becommentarieerd door fotografen van grote naam. De op- en aanmerkingen moesten zorgen dat deelnemers hun aangetoonde aanleg optimaal konden uitbouwen. In reizen naar India, Nepal, China en India zocht het getrainde oog van Cees al naar de speciale momenten. Die ontmoette hij in overvloed in Myanmar, het land waar hij dus ook niet op uitgekeken raakt. Een perfect onderwerp dus om een workshop over te geven. 

FOTOFAIR 2019 Masterclass Reisfotografie 2.0 in het kort

- Keuzes – Voorbereiding – Presentatie!!

- Welke bestemming, thema en geschikte tools – wat werkt / wat niet

- Waar loop je tegenaan tijdens én na de reis, gebruik een ´draaiboek´ als rode draad

- Het resultaat: leren selecteren en finetunen voor afdruk, fotoboek dan wel beeldscherm

- Gedurende deze Masterclass behandelt Cees enkele vooraf ingezonden beelden, om zo constructief te schaven aan verbetering van de bestaande kwaliteiten van de deelnemers.

De Masterclass Reisfotografie 2.0 duurt 2 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) 1 keer gegeven. Op beide dagen vind de masterclass plaats om 10:30. Reserveer snel, want er kunnen per masterclass maar 15 fotografen deelnemen. Elke workshopdeelnemer mag voor het eind van de inschrijfdatum een foto insturen. BELANGRIJK!!!!! In deze masterclass wordt dus op basis van tevoren ingezonden beeldmateriaal gewerkt. Per deelnemer drie losse beelden óf uit één serie, met korte toelichting. Uiterlijk drie weken vóór de Masterclass (5 mei.) mailen naar  image@ceesrijnen.nl

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent FOTOFAIR 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde FOTOFAIR 2019 nieuws te bekijken.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siemvan Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanSiem