Fotoboek 'Typisch Nederland' door Sander Poppe

Redactie DIGIFO... 4155 5
Het Nederlandse landschap raakt steeds voller. Steden breiden uit en het oudhollandse landschap verdwijnt op sommige locaties. Zeker in de randstad is het soms zoeken naar mooie plekken waar de hand van de mens niet in wordt terug gezien. Ondanks dit alles is er nog genoeg moois te bewonderen.

Sander Poppe laat door dit boek zien dat er nog vele mooie locaties zijn. Dit boek bestaat dan ook uit diverse mooie landschapsfoto’s. De meeste foto’s zijn gemaakt in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Andere provincies die aanbod komen zijn: Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Flevoland.

Bij iedere foto hoort een verhaal. Dit verhaal kan iets zijn over de locatie. Denk hier bijvoorbeeld aan de geschiedenis of hoe de omgeving eruit ziet en onderhouden wordt. Bij andere foto’s staat een gebeurtenis die Sander Poppe daar heeft meegemaakt. De verhalen lezen makkelijk weg en hebben niet per definitie een link met fotografie.

Naast de prachtige verhalen vindt u bij iedere foto de technische specificaties van de foto. Hier vindt u onder andere de camera-instellingen die gebruikt zoals diafragma en sluitertijd. Daarnaast wordt er gemeld welke filters Sander Poppe gebruikt heeft, met een kleine uitleg waarom. Bent u jaloers op de mooie landschapsfoto’s die landschapsfotografen maken? En vraagt u af hoe zij deze foto’s maken? En wilt u het ook kunnen fotograferen? Dan is dit boek een echte aanrader voor u!

Het boek is te bestellen bij Sander Poppe Landscape Photography voor € 17,50 incl. de BTW. Meer informatie kunt u vinden op //www.sanderpoppe.com/bestelpagina-boek-typisch-nederland/

Sander Poppe

Over Sander Poppe

Sander Poppe is een landschapsfotograaf wonend in de Alblasserwaard. Sander heeft het fotograferen zichzelf aangeleerd en is dus autodidact. Sinds 2012 is hij professioneel landschapsfotograaf en fotografeert hij voor diverse stichtingen en instanties.

Sander Poppe geeft diverse workshops landschapsfotografie per jaar. De workshops voor beginners en gevorderden vinden meestal plaats bij Kinderdijk en op de Donk. Twee echte Hollandse locaties om eens gefotografeerd te hebben. Daarnaast geeft Sander Poppe diverse lezingen per jaar. Wilt u meer weten over deze workshops of over de lezingen? Neem dan een kijkje op de website www.sanderpoppe.com.

Bron: Persbericht

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Anonymous

Bron: persbericht. Kan het nog knulliger? Waar zijn de journalistieke waarden?

afbeelding van ReflectionsFromWithin

Jou toegevoegde waarde is in ieder geval waardeloos.
Waarom lees je hier mee als je toch alleen maar bezig bent alles omlaag te halen. Bijzonder druk heb je het dan op je eigen werk vast ook niet.

DigiFotoPro houdt hun website tenminste up to date, en heeft leuke artikelen.

afbeelding van jesse kraal

Beste,

Onder het kopje persberichten vind je... persberichten. Dit staat los van de nieuwsartikelen die je op de frontpage van de website vindt. Dit is dus puur een toevoeging. 

Groeten,
Redactie 

afbeelding van roelj

Misschien is het verstandig om direct boven de kop van elk geplaatst persbericht of bovenaan de persberichten-pagina in een disclaimer van één zin nog eens uit te leggen dat de redactie niet elk persbericht kan en wil vertalen naar een eigen artikel met toegevoegde waarde.

Zoiets als het groene tekstvak onderaan de eerste pagina van de spotlight gallery, maar dan bovenaan de pagina.

afbeelding van Julian

Dat is inderdaad een goed idee. Gaan we mee aan de slag.