Fotobeurs Unseen maakt doorstart

Max Mostert 516 0
Onlangs werd de fotobeurs Unseen failliet verklaard. Gelukkig is er ook goed nieuws: er wordt nieuw leven in Unseen geblazen dankzij Art Rotterdam, Westergas en GalleryViewer.com.

De komende  editie van Unseen vindt plaats in de Gashouder van Westergas te Amsterdam. De nieuwe data zijn vrijdag 18 september tot en met zondag 20 september 2020. De nieuwe directeur van Unseen is Fons Hof. 

Fons Hof vertelt dat er op een andere beurs is gepeild hoe vele galeries voor het voortzetten van Unseen waren. 'Unseen is een uniek evenement dat veel heeft betekend voor de fotografie in Nederland' Hij deed daarom met Westergas een bod op de fotobeurs.

GalleryViewer.com en Unseen

Fons Hof behoort tot de directie van GalleryViewer.com. Hij heeft dit online galerieplatform in 2018 opgericht samen met  Johan de Bruijn. GalleryVieuwer.com en Unseen gaan elkaar versterken doormiddel van een presentatie van de digitale catalogus van GalleryVieuwer.com op Unseen.

Westergas en Unseen

Duncan Stutterheim, de mede-eigenaar van Westergas, is ook erg blij met de overname van Unseen. Stutterheim vind Unseen erg belangrijk voor de kunst en cultuur van het Amsterdamse dorp Westerpark. Unseen is al negen jaar het belangrijkste culturele evenement voor Westergas met jaarlijks 25.000 bezoekers. Dit is een van de redenen waarom de overname voor Westergas heel belangrijk is.

Veranderingen

De nieuwe directie van Unseen zal zo min mogelijk veranderingen doorvoeren en vooral het oude concept aanhouden. Dit omdat het oude concept ook voor het jaren lange succes heeft gezorgd. Dit betekent dat Unseen in het thema blijft van een bijzondere locatie en de gezellige sfeer.

Klik hier voor meer informatie over de fotobeurs Unseen.