Expositie Micky Hoogendijk in Naarden

Expositie Micky Hoogendijk in Naarden

Redactie DIGIFO... 4659 0
Volgende week exposeert Micky Hoogendijk, samen met Judith Wiersema en Lolo Loren in de inspirerende boerderij van Wiersema in Naarden. De expositie, genaamd 'Layer' laat de kracht van vrouwen en kunst zien.

'LAYER' weerspiegelt de persoonlijkheden en lagen van het leven van de drie kunstenaars. Vrouwen die op verschillende wijze en plaatsen zijn gevormd. Met de wetenschap dat niets vanzelf is gekomen. Hierdoor zijn ze niet zo makkelijk meer samen te vatten. De lagen in de foto’s, beelden en schilderijen leggen hun denkwerk, intuïtie en emotie bloot. Voor kijkers is er alle ruimte voor een eigen gevoel of reflectie.Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk

Micky Hoogendijk is sinds 2010 woonachtig in Amerika en maakt krachtige iconische portretten. Haar werk is meestal geïnspireerd door een ontmoeting, droom of onderwerp en toont vaak de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen. De expositie wordt vrijdag geopend door kunstenaar Rob Scholte en is tot en met 29 mei te bezichtigen. De expositie is alleen op afspraak te bezoeken en de drie vrouwen zijn zelf op 20, 21 en 22 mei aanwezig.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van Micky Hoogendijk.

Vorig jaar hield Micky Hoogendijk ook een expositie in Nederland. Toen was haar werk te bezichtigen in de Eduard Planting Gallery in Amsterdam.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie