‘Het oog wil ook wat’

Engels restaurant geeft Instagram-kit voor betere food-foto’s

Redactie DIGIFOTO Pro 1644

Menig (amateur)kok weet dat bij een écht spectaculair gerecht niet alleen de smaken moeten kloppen, maar dat het gerecht er ook mooi uit moet zien. In Dirty Bones, een restaurantketen in Londen, zijn ze erg trots op de presentatie van hun gerechten en moedigen ze graag mensen aan om er foto’s van te maken. Daarom geeft het restaurant nu gratis Instagram-kits, zodat je je maaltijd zo professioneel mogelijk kan posten.

In de Instagram-kit zit een LED-paneeltje, een oplader, een clip-on groothoeklens die je op je smartphone kan klippen en een tripod selfie stick. Volgens Cokey Sulkin, de oprichter van het restaurant, is een groot deel van hun klanten zeer actief op social media, en met name Instagram, en helpen ze graag iedereen aan de perfecte foto. Ook zorgt de kit ervoor dat de koks en barmannen continu alert en creatief blijven bij het bedenken en bereiden van de gerechten en coctails.

 

Een bericht gedeeld door Dirty Bones (@dirtyboneslondon) op

17 Mei 2017 om 9:23 PDT

    Lees ook: Smakelijke culinaire fotografie van Diana Hoffman    

Ook eten met een Instagram-kit?

Wil je ook een keer je eten professioneel vastleggen met een gratis Instagram-kit? Dirty Bones heeft nu vier vestigingen, verspreid over Londen. Reserveren is wel aan te raden.

Kijk voor meer informatie op de website van Dirty Bones.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie