Foto's om trek van te krijgen

Smakelijke culinaire fotografie van Diana Hoffman

Redactie DIGIFO... 1722 0
Voor sommige mensen is het elke avond weer een genot en voor sommige altijd weer een noodzakelijk kwaad: koken. Diana Hoffman houdt wel van een lekker hapje en weet dit ook zeer smakelijk op de foto te zetten.

De foto's van Diana Hoffman maken menig Instagrammer direct jaloers. Naast de verrukkelijke gerechten die Hoffman voorgeschoteld krijgt, schenkt Hoffman ook veel aandacht aan hoe de presentatie. Niet alleen hoe het bord opgemaakt is, is voor Hoffman belangrijk, maar de hele tafel wordt aandachtig gedekt.Diana HoffmanDiana HoffmanDiana HoffmanDiana HoffmanDiana HoffmanDiana HoffmanDiana HoffmanLees ook: Verrukkelijke serie van doormidden gesneden eten

Diana Hoffman

Diana Hoffman is al sinds jonge leeftijd geïnteresseerd om fotografie en is nu twaalf jaar professionele fotograaf. Naast food photography houdt Hoffman zich bezig met interieur- en commerciële fotografie. Hoewel haar bedrijf flink is gegroeid en Hoffman tegenwoordig drie mensen in dienst heeft, blijft ze zelf zoveel mogelijk zelf de foto's maken en nabewerken.

Kijk voor meer informatie op de website van Diana Hoffman.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie