De nieuwe ColorEdge van EIZO

EIZO onthult ColorEdge CG319X

Redactie DIGIFO... 876 0
EIZO presenteerde recent de nieuwe ColorEdge CG319X. Deze nieuwe monitor van EIZO is er een met een DCI-4K resolutie (4096x2160) en HDR gamma ondersteuning voor een professionele post productie workflow.

Het is - met een aantal - upgrades de opvolger van de CG318-4K. Zo is de nieuwe monitor van EIZO uitgerust met HLG (hybrid log-gamma) en PQ (perceptual quantization) om HDR video content af te spelen en te editen. Zo kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ze HDR content kunnen tonen tijdens het proces van editen, zodat het klaar is voor color grading aan het einde van de workflow.

Kalibratie 

De ColorEdge CG319X is uitgerust met een ingebouwde kalibratie-sensor, waarmee je ook tijdens het gebruik het scherm kunt herkalibreren. Je kunt de sensor op elk mogelijk moment op een plek op het scherm richten. Door de kleine omvang van die sensor kun je ongestoord doorwerken.    

Kijk voor alle specificaties van de monitor op de website van EIZO. De monitor werd vorige maand tijdens de NAB (National Association of Broadcasters) Show in Las Vegas gepresenteerd. 

Afbeelding: www.dpreview.com 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie