Cashback of gratis lidmaatschap Photofacts Academy

Eindejaarsactie bij EIZO

Redactie DIGIFO... 743 0
Voor iedereen die een nieuwe monitor nodig heeft, heeft EIZO tot het eind van het jaar de ColorEdge Cashbackactie in het leven geroepen. Iedereen die tot 2017 een EIZO ColorEdge monitor koopt profiteert van de eindejaarsactie ter waarde van € 75,- of € 99,-.

Iedereen die tussen 17 november en 31 december een monitor uit de ColorEdge CG-serie koopt, ontvangt na het opsturen van het aanvraagformulier € 75,- retour. Iedereen die kiest voor een monitor uit de ColorEdge CS-serie ontvangt een eenjarig lidmaatschap op Photofacts Academy ter waarde van € 99,- waarmee je toegang hebt tot tientallen videolessen over fotografie en nabewerking.EIZO EindejaarsactieLees ook: Review EIZO ColorEdge CS2420: Ideaal voor fotografen

EIZO ColorEdge

EIZO ColorEdge monitoren zijn specifiek gericht op professionals en enthousiaste hobbyisten in de grafische sector, waarbij correct kleurgebruik van uiterst belang is: je wil natuurlijk niet dat een foto er afgedrukt anders uitziet dan op jouw monitor. De ColorEdge-monitoren van EIZO zijn stuk voor stuk handmatig gekalibreerd in de fabriek en zijn de perfecte keuze voor een workflow met maximale kleurgetrouwheid. Mocht je alsnog de kleurweergave moeten bijstellen, dan kan dit door de intuïtieve controle binnen zeven minuten.

EIZO CS vs EIZO CG

De monitoren van de ColorEdge CS-serie en de ColorEdge CG-serie lijken erg op elkaar. Het grootste verschil is dat de CG serie iets meer gericht is op de professionele fotograaf en de CS serie meer op de enthousiaste hobbyist. Zo wordt de CG geleverd met zonnekap, om invallend licht tegen te gaan, en beschikt de CG over een interne kalibratiesensor, waardoor deze sneller en eenvoudiger te kalibreren is. De CS is uiteraard ook te kalibreren, maar hiervoor kan het verstandig zijn nog een aparte sensor voor aan te schaffen.

Klik op deze link om de actievoorwaarden te bekijken en op deze link om het aanvraagformulier te downloaden.

Kijk voor meer informatie op deze website van EIZO.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie