Eerste visuele indruk Sony A9II

Christel de Wolff 3344 0
In aanloop naar de Olympische Spelen van Tokio in 2020 zit Sony niet stil. Na de lancering van de A7R IV, is het de beurt aan vlaggenschip A9 om een update te krijgen: de A9 II. We vliegen naar Antalya in Turkije om te zien hoe de onder sportfotografen erg populaire camera presteert.

Eerste foto's Sony A9II 

De eerste beelden die uit onze camera komen rollen (RAW + JPG onbewerkt) liegen er niet om. Bekijk hieronder een selectie van de foto's met de A9II, geschoten in het Sportscentre van het Gloria Resort. 
Sony A9II perfect voor sportfotografie

Natuurlijk is het geen toeval dat we trainende atleten voor onze camera's krijgen. De Sony A9 stond al bekend als perfecte partner voor sportfotografen dankzij de enorme snelheid en het voordeel van een elektronische zoeker én silent mode. De A9II doet er nog een schepje bovenop door nóg sneller te zijn en, onderschat het niet!, door verbeterde connectivity mogelijkheden. Dit laatste helpt fotografen sneller hun foto's door te sturen naar persbureau's met de juiste (voice)tags. 

Benieuwd naar een uitgebreidere hands-on en (nog) meer mooie(re) foto's ? Houd onze website en magazine in de gaten voor de hands-on die binnenkort zal verschijnen! 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel