6 t/m 10 maart bij CameraTools

Eerste namen CameraTools Week van het Licht bekend

Redactie DIGIFO... 998 0
Over twee weken begint bij CameraTools de Week van het Licht. In deze week kun je bij CameraTools van professionele topfotografen alle tips en tricks leren waarmee jij het licht volledig naar eigen hand kunt zetten. En de eerste namen zijn nu bekend.

Zonder licht geen fotografie. En hoe fijn natuurlijk licht ook is, soms heb je wat meer nodig om het beeld te creëren dat jij in je hoofd hebt. Tijdens de week van het licht kan je tijdens interessante workshops van topfotografen leren hoe je het licht helemaal naar je hand kan zetten. En de eerste twee topfotografen die een workshop geven zijn nu bekend.

Brendan de Clercq

Op de eerste dag van de Week van het Licht zal Olympus Visionary en ambassadeur van Profoto  Brendan de Clercq twee workshops portret- en fashionfotografie geven. Tijdens deze workshops leer je hoe Brendan met zijn flitsers en lichtvervormers prachtige sprekende portretten maakt.CameraTools Week van het Licht CameraTools Week van het Licht

De workshops van Brendan vinden plaats op maandag 6 maart van 10:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 15:00. Voor beide workshops zijn slechts 12 plekken beschikbaar en al voor € 10,- kan je een workshop volgen.

Arno de Bruijn

Op dinsdag 7 maart zal professionele trouwfotograaf Arno de Bruijn uitgebreid uitleg geven over de mogelijkheden die OCF flitsers en MagMod lichtvervormers bieden tijdens zijn #BeCreative workshops. Tijdens deze workshop leer je creatief om te gaan met licht en compositie van dé specialist in het creatief gebruik van MagMod lichtvervormers.CameraTools Week van het Licht CameraTools Week van het Licht

Ook Arno geeft twee workshops: een ochtendsessie van 10:00 tot 12:00 en een middagsessie van 13:00 tot 15:00 en wederom zijn er voor beide workshops slechts 12 plekken. Meedoen met een workshop van Arno kost, net als een workshop van Brendan, € 10,- per persoon. 

Wil je meer weten over de Week van het Licht? Kijk dan op deze website van CameraTools.CameraTools

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie