Preview

Eerste indruk Think Tank Urban Access 15

Christel de Wolff 3714 0
Onlangs introduceerde Think Tank twee nieuwe cameratassen. De Think Tank Urban Access 13 en zijn grotere broertje, de 15. Een eerste indruk…

Op de redactie hebben wij een Think Tank Urban Access 15 te leen om te reviewen. Een eerste indruk is het prachtige antraciet waarin de tas is uitgevoerd. Daarna valt vooral de hoeveelheid ritsen en vakjes op. Hoewel de fototas (gelukkig) niet oogt als een bakbeest met allerlei uitpuilende vakken, kun je wel moeiteloos je apparatuur kwijt in een voor jou prettig systeem.

Het opbergsysteem van de Think Tank Urban Access 15 is volledig naar wens aan te passen dankzij de vlakverdelers en biedt ruimte voor een spiegelloze of spiegelreflexcamera met daarop een 70-200mm bevestigd, plus nog een drietal kleinere objectieven en eventueel flitsers en/of filters. In de vakken aan de zijkant van de tas berg je extra batterijen, geheugenkaartjes en lensdoppen op. Ook is er een mooi gewatteerd vak voor een 15" laptop.  In de kleinere variant past een 13" laptop.

Lees ook: Lensbaby OMNI filterset: een nieuwe standaard voor creatieve fotografie

Prijs en beschikbaarheid Urban Access 15

De Think Tank Urban Acces 15 rugzak is vanaf nu beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van € 269,99. Meer weten over de bijzonder veelzijdige tas? Lees dan binnenkort onze review in DIGIFOTO Pro 5.2019 of online.
Info: Thinktankphoto.com

Lees ook: Samyang introduceert lichtste en compactste 18mm ultragroothoek met autofocus ooit

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel