Lensbaby OMNI filterset: een nieuwe standaard voor creatieve fotografie

Christel de Wolff 1498 0
Lensbaby introduceert een nieuw set creatieve filters. Het nieuwe OMNI Creative Filter Systeem is eenvoudig, elegant en een innovatief alternatief voor het fotograferen met handheld objecten.
Met behulp van de nieuwe OMNI Creative Filter set van Lensbaby creëer je een groot aantal in-camera effecten met behulp van de filters. Fotografeer je wel eens met een prisma of ander creatief voorwerp voor je lens, dan zul je weten dat het soms vrij onhandig is om op deze manier te fotograferen. Het vernuftige systeem van Lensbaby is een alternatief voor het fotograferen met handheld objecten.

Het Lensbaby filtersysteem bestaat uit een filterring die je op je objectief schroeft. Vervolgens klik je op deze lichtgewicht ring de elementen met behulp van magneten. Het resultaat van het filter zie je meteen in je foto en hoef je dus niet meer in de nabewerking toe te passen. 

Lensbaby OMNI Creative Filter System

De filterkit bestaat uit de filterring met drie elementen. Met de Stretch Glass, Crystal Seahorse en Rainbow Film creëer je allerlei mogelijke lensflares, reflecties, highlights en zelfs regenbogen in je foto's. Ook is er een uitbreiding beschikbaar bestaande uit drie kristallen effectstokken (Crystal Spear, Triangular Prism en Scalloped Window) voor talloze creatieve effecten. 

Meer over dit bijzondere filtersysteem vind je op de website van Lensbaby.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel