Vier Fujifilm-ambassadeurs aan het woord

Een special helemaal in het teken van de Fujifilm GFX 50S

Remco Stunnenberg 702 0
Dat Fujifilm indruk maakte met de GFX 50S mogen we gerust een understatement noemen. Deze camera gooit hoge hogen en maakt indruk op iedere fotograaf die ermee aan de slag gaat.

Een goede reden voor een special waarin we onder andere fotografen aan het woord laten die met deze middenformaatcamera werken.

 

Fujifilm-ambassadeurs

Zo spraken we voor de Fujifilm GFX special met vier Fujifilm-ambassadeurs: Ferry Knijn, Inge Hondebrink, Marcel van Balkom en Daan Zuijderwijk. Wat inspireert hen? Hoe steekt hun werk in elkaar? En welke rol speelt de apparatuur van Fujifilm hierin?

Uitgebreide review

Ook zetten we in deze special enkele FUJINON-objectieven op een rij. En natuurlijk ontbreekt ook een uitgebreide review over de Fujifilm GFX 50S niet.    

Trouwe abonnees van DIGIFOTO Pro

Onze trouwe DIGIFOTO Pro abonnees ontvangen deze special volgende week samen met de nieuwste uitgave van DIGIFOTO Pro 2.2018. In datzelfde pakket vinden zij ook het Fotofair magazine, een magazine dat helemaal in het teken staat van Fotofair 2018, 26 en 27 mei in Hilvarenbeek.    

De betere camerazaken

Je vindt de Fujifilm GFX special ook bij de betere camerazaken in ons land. Ondere andere bij Kamera Express, CameraNU, CameraTools, Foto de Vakman, Cameraland, Foto Konijnenberg, Calumet en City Foto Digitaal Eindhoven.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco