Welke past bij jou?

DIGIFOTO Pro of digifoto Starter – welke past bij jou?

Redactie 3505 0
Nu CHIP Foto magazine is opgehouden te bestaan krijgen wij allerlei mailtjes van mensen die daar een abonnement hadden en nu overwegen een abonnement bij ons af te sluiten, maar twijfelen over bij welk platform ze zich moeten aansluiten. Wij zetten de grootste verschillen op een rijtje zodat iedereen een weloverwogen keuze kan maken.

Eén van de grootste verschillen tussen CHIP Foto magazine en DIGIFOTO is de doelgroep. We richten ons allebei natuurlijk op iedereen met een hart voor fotografie, maar waar CHIP Foto magazine zich richtte op iedereen, van beginner tot professional, heeft DIGIFOTO dat opgedeeld in digifoto Starter en DIGIFOTO Pro. Weet je niet welk platform het beste bij jouw past, dan helpen wij jou hier op weg.

DIGIFOTO Pro

DIGIFOTO Pro is het magazine waar het allemaal 10 jaar geleden mee begon. Gericht op (semi)professionele-  en gepassioneerde hobbyfotografen die graag helemaal op de hoogte zijn van alle nieuwste gear en technieken en zich graag laten inspireren door een interview of achtergrondartikel over een professionele fotograaf. DIGIFOTO Pro verschijnt 6 keer per jaar.DIGIFOTO ProLees ook: Vaarwel collega's - CHIP Foto magazine is failliet

digifoto Starter

Na 5 jaar DIGIFOTO Pro zijn we begonnen met een apart platform voor beginnende fotografen: digifoto Starter. In digifoto Starter gaan we minder uitgebreid in op alle nieuwste gear en mogelijkheden, maar proberen we jullie zoveel mogelijk wegwijs te maken in de wereld van fotografie. Zo staan in digifoto Starter de Basiscursussen vaak centraal waarin we jullie in een paar pagina's bepaalde vormen van fotografie willen leren zodat jullie er zelf op uit kunnen gaan om de mooiste foto's te maken. digifoto Starter verschijnt 4 keer per jaar.digifoto Starter

Heb je nog geen keuze kunnen maken? Dan kun je ook de websites van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter grondig bestuderen en op basis hiervan bepalen wat het beste bij jou past.

Heb je een keuze gemaakt? Via deze link kan je direct een abonnement afsluiten voor DIGIFOTO Pro en via deze link kan je een abonnement afsluiten voor digifoto Starter.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie