Vaderdag: verras je pa met DIGIFOTO Pro magazines!

Redactie 890 0
Of je vader nou een professionele fotograaf is of voor zijn hobby aan het fotograferen is, een magazine over fotografie mag bij hem niet ontbreken.Geef je pa voor Vaderdag drie edities van DIGIFOTO Pro cadeau!

Voor €24,95 euro geef je je vader drie edities DIGIFOTO Pro cadeau. Hierbij gaat het om de eerste en tweede editie van DIGIFOTO Pro van dit jaar en de aankomende derde editie. Wij zorgen er voor dat het cadeau bij je vader op de mat komt te liggen. Alsof dat al niet genoeg is, kun je ook nog eens een van onze speciale uitgaves uitkiezen: het pocketboek Objectieven of het pocketboek Lichtmeting & belichting. Hieronder een toelichting van de twee fotografieboeken.

Objectieven

Het objectief is het belangrijkste onderdeel van de camera. In deze speciale uitgave van DIGIFOTO legt Dré de Man aan de hand van tientallen zelfgemaakte foto’s uit hoe objectieven werken, welke kwaliteitsverschillen er zijn en vooral welk objectieven er zijn en waarvoor je ze gebruikt.

Lichtmeting & belichting

De ideale belichting bestaat niet, deze is namelijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en vooral van de verdere verwerking bijvoorbeeld in RAW of in de camera. Dré de Man legt in deze speciale uitgave van DIGIFOTO uit hoe je in alle situaties tot een goede belichting komt. Zo bereik je met jouw foto’s een optimale kwaliteit.

Must-have voor iedere serieuze fotograaf

DIGIFOTO Pro staat boordevol achtergrondartikelen, interviews en tips voor de serieuze hobby of professionele fotograaf. Behoort jouw vader tot de categorie fanatieke beeldmakers? Dan zit je goed met dit Vaderdag cadeau. Vul snel je gegevens in via het webformulier.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie