Bestel hem nu

Nu verkrijgbaar: DIGIFOTO Pro 2.2019

Siem van Woerkom 1755 0
DIGIFOTO Pro 2.2019 is verkrijgbaar! Je bestelt deze ook eenvoudig in onze webshop. Als altijd staat ook deze editie bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Ontvang je DIGIFOTO Pro graag thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 2.2019

In deze editie van DIGIFOTO Pro gaan we in gesprek met Erik de Jonge over zijn werkzaamheden als boswachter en fotograaf. Ook spreken we met astrofotograaf Albert Dros. In deze tweede editie van het jaar gaan we dieper in op het nieuws van onder andere Fujifilm, Olympus, Nikon en kijken we naar de esthetische keuze tussen continu en flitslicht. 

Aan het einde van het magazine hebben we dit keer alle reviews voor je verzameld. En dat zijn er heel wat! Wat vinden wij van de Fujifilm X-T30, Olympus OM-D E-M1X of de Nikon Z 35mm f/1.8? Blader snel door DIGIFOTO Pro 2.2019 voor alle antwoorden. 

Nog veel meer te lezen

Als vanzelfsprekend is er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo staan we als altijd ook stil bij de fotografie-agenda, onze vaste boekenrubriek en laten we lezers aan het woord in onze Spotlightrubriek. Maar wat ook te denken van maar liefst twee artikels over extreme sports?

DIGIFOTO Pro webshop en abonnement

Ontvang je onze magazines graag thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem