DIGIFOTO Pro op de Fotofair: winactie en abonnementskorting!

Christel de Wolff 406 0
Op 26 en 27 mei 2018 wordt in Hilvarenbeek Fotofair, hét evenement op gebied van foto en video gehouden. Wij van DIGIFOTO Pro zijn uiteraard ook volop aanwezig!

Op de Fotofair zijn diverse bedrijven aanwezig met hun producten en diensten rondom foto- en videografie.  Bij de verschillende stands, heb je direct contact met jouw favoriete merk. Zo staan ook wij van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter op Fotofair. Je vindt ons op nr. 40 en 41. Kom gezellig langs!

Kom op de cover en win! € 1000,- aan Samyang objectieven

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een gezellig praatje. Je maakt ook nog eens kans op € 1000,- aan Samyang objectieven als je een coverfoto komt laten maken. Het gaat als volgt in z'n werk: je komt bij ons op de foto en laat je gegevens achter. Wij editen de foto alsof jij op de cover staat en plaatsen de foto op Facebook. Vergeet uiteraard ook niet om de foto een dikke like te geven, dan maak je direct kans op de vette prijs.

Proefabonnementen met gratis foto mok

Ook is Fotofair hét uitstekende moment om een proefabonnement af te sluiten van jouw favoriete fotomagazine. Twee keer digifoto Starter heb je al voor  € 12,50 en DIGIFOTO Pro valt al drie keer op de mat voor € 15,-. In beide gevallen krijg je bij het abonnement dat je afsluit op de beurs een welkomstgeschenk in de vorm van een leuke foto mok ter waarde van € 14,95.

Meer informatie over de Fotofair vindt je op de website

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel