DIGIFOTO Pro Masterclass 2.2011

DIGIFOTO Pro Masterclass 2.2011 - Nu verkrijgbaar

Julian 12420 10
De tweede DIGIFOTO Pro Masterclass van dit jaar ligt nu in de kiosk. In deze Special Edition leren topfotografen je alles over naaktfotografie, autofotografie en onderwaterfotografie. De editie is ook digitaal verkrijgbaar via Zinio.

We pakken dit jaar uit met een extra Masterclass-editie. De afgelopen maanden hebben we drie onderwerpen uitgezocht en toonaangevende fotografen binnen deze vakgebieden het hemd van het lijf gevraagd. Het resultaat daarvan lees je in deze Special Edition. Je vindt 'm vanaf vandaag overal in de boekhandel, of als digitale versie op Zinio.

Naaktfotografie

Zeg je naaktfotografie, dan zeg je Playboy. We raadpleegden drie Nederlandse experts in het vakgebied, die allemaal voor het bekende blad werken of gewerkt hebben. Toch hanteren ze alle drie een compleet andere werkwijze die zeer diverse resultaten oplevert. Hans Petersen, Andy Tan en René de Haan geven hun geheimen prijs.

Autofotografie

In de Masterclass Autofotografie leggen we je eerst uitgebreid de basis uit. Daarna komt Martijn Koevoets aan het woord. Zijn autovideo's. gemaakt met zijn Canon hdslr-camera's, zijn regelmatig te zien op televisie in RTL's Autoblog. Martijn begon oorspronkelijk als fotograaf met autofotografie als specialiteit. Aan de hand van zijn foto's legt Martijn precies uit hoe hij ze heeft gemaakt.

Onderwaterfotografie

Bij onderwaterfotografie denk je al snel aan vissen en koraal. Wij gaan verder. Zo gebruikt Thomas Tukker regelmatig zwembaden als studio en fotografeert Elena Kalis complete fantasiewerelden onder water. Ook de flora en fauna slaan we niet over. Cor Bosman, een van de oprichters van internetprovider xs4all, heeft samen met zijn vrouw Julie Edwards al meer dan tien jaar ervaring met onderwaterfotografie. Cor vertelt uitgebreid over zijn werkwijze.

Lees 'm op je iPad

Geen zin om naar de winkel te rennen? Je kunt de DIGIFOTO Pro Masterclass Special Edition 2.2011 ook op je iPad lezen. Of op je computer, mac of Android-tablet. Via Zinio is het digitale magazine te koop voor 3,50 euro per losse editie. Een abonnement (6 edities) kost je 15,99 euro.

Masterclass 2.2011

[block] [title]Nu in de kiosk[/title] [header]DIGIFOTO Pro Masterclass Special Edition 2.2011[/header] [par] [italic]Zes edities voor 24,95 euro[/italic] [url link="http://www.digifotopro.nl/word-abonnee"]Word abonnee[/url] [/par] [par] [italic]Digitale edities via Zinio:[/italic][br] [url link="http://nl.zinio.com/browse/publications/single-issues.jsp?productId=500600317"]Los nummer - €3,50[/url][br] [url link="https://nl.zinio.com/checkout/publisher/?productId=500600317&offer=500353709&rf=clip_digi_chsb"]Zes edities - €15,99[/url] [/par] [/block]
Magazine
Masterclass 2.2011
afbeelding van Shaggy

Wederom een mooie special.
Zit hem met plezier door te bladeren :)

afbeelding van Arjan Fakkeldij

De leden hebben zoals gewoon weer eens niet of nog niet, ik ga mijn lidmaatschap denk ik maar eens opzeggen.
En de Post is al geweest.

afbeelding van Tim

Beste 'Anoniem',

Kan je je NAW gegevens doorsturen naar tim@clipboard-publishing.nl, dan gaan wij kijken waar het fout is gegaan, en sturen een exemplaar op.

Excuses voor de vertraging.

afbeelding van Bernard

Via Zinio zijn de kosten wanneer je met PayPall betaald geen 3,50 maar 4,17. Niet echt netjes om met 3,50 te adverteren. Je merkt dit pas in de PayPall kassa. Dan is het verschil met de papieren versie te klein en koop ik wel een "echt" exemplaar.

afbeelding van Tim

Beste Anoniem,
 
Wij begrijpen dat dat vervelend is. De prijs was eerst €4,25, maar was excl. btw. Daarom is de prijs aangepast naar €3,25 (en dus €4,17 incl. btw).
 
Groeten, Tim
afbeelding van Werner Edgar

Geweldige special, kon me vooral vinden in de werkwijze en visie van Hans Petersen. Maar het was ook juist interessant om de anderen erover te horen. Volgende keer mag er wat mij betreft nog een stapje dieper op de techniek worden ingegaan. Maar dat is natuurlijk een overweging die twee kanten op kan met zo'n breed publiek.

Was in ieder geval erg interessant om te lezen!

afbeelding van Edwin van de Graaf

het was (is) weer een mooie special die op mijn deurmat was gevallen. top

afbeelding van Robert Lee

NIET KOPEN! Niet online in ieder geval
Heb 't zojuist gedaan en kreeg niet de masterclass maar een ander nummer...
Zeer teleurstellend !

afbeelding van Clipboard

Dat is vreemd - uw reactie in deze ook trouwens. Dit gaan wij natuurlijk met u oplossen.

afbeelding van Julian

De Zinio-link verwees naar onze laatste uitgave. Dat is nu aangepast zodat je het volledige overzicht te zien krijgt en een keuze kunt maken uit alle magazines.

Neem even contact met ons op via het contactformulier, dan zorgen we dat je alsnog de juiste editie ontvangt.

Excuses voor het ongemak.