DIGIFOTO Pro 6.2023: BOUDOIR | MEESTERPORTRETTEN | FINE ART FANTASY

Redactie DIGIFOTO Pro 617

Deze (al zeggen we zelf) legendarische editie staat vol met fascinerende artikelen en diepgaande reviews. Je vindt toffe interviews met topfotografen, en je ontvangt de beste tips. Krijg direct toegang tot de digitale versie DIGIFOTO PRO 6.2023 of bestel hem als zijnde print editie via onze webshop.

Boudoirfotografie

Als hoofdthema: boudoirfotografie. Zo ontdek je het inspirerende verhaal van Judith Kwasny, een voormalige kleuterjuf die haar ware passie vond in boudoirfotografie. Kevin Vervoort neemt je mee achter de schermen van een van haar fotoshoots en deelt zijn ervaringen. Lees ons gesprek met de getalenteerde Sanne van Bergenhennegouwen, waarin ze uitgebreid vertelt over haar boudoirfotografie. 

Foto: Judith Kwasny

Op avontuur

Laat je meeslepen in de creatieve wereld van Fine Art Fantasy door Marije Dijkema. Beleef haar unieke benadering van fotografie en ontdek hoe zij haar fantasierijke visioenen tot leven brengt en ga mee op avontuur met fotograaf Jeroen Nieuwhuis die het ruige leven van 19e-eeuwse ‘Mountain Men’ in de Rocky Mountains vastlegde. Check nu ook The Best Of Five van Hélène Wiesenhaan met foto’s van onder andere Snoop Dogg!

Foto: Sanne van Bergenhennegouwen

Reviews, features en zoveel meer...

Check onze reviews van de nieuwste camera's en lenzen, waaronder de Nikon Z f, Nikkor Z 180-600mm f5.6-6.3, Panasonic Lumix G9II, en de Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VC VXD G2, 17-50mm F/4 Di III VXD full-frame Sony FE en verleg je grens van kennis met een duidelijke uitleg over wat MTF-grafieken zijn en hoe je deze kunt interpreteren. 

Educatie

In de rubriek educatie vind je deel 3 van de serie Meesterportretten, waarin Jasper van Bladel tips geeft over hoe je jezelf kunt voorbereiden op het maken van de perfecte portretfoto. We verkennen ook de realiteit van fotografie als bron van inkomsten en of het nog mogelijk is om genoeg geld te verdienen met fotografie in de huidige markt. Johan Elzinga legt aan de hand van beelden uit hoe je een échte winterse foto creëert in Photoshop.

Deze editie van DIGIFOTO Pro belooft een boeiende mix van praktische inzichten, inspirerende verhalen en technische expertise. 

We wensen je veel leesplezier,

Redactie DIGIFOTO Pro. 

Foto: Judith Kwasny

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO Pro Magazine thuis op de deurmat?  Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een digitaal abonnement.

 

afbeelding van Nina Oomen

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie