Snel, sneller, snelst

Delkin komt met lijn van CFexpress geheugen kaartjes

Siem van Woerkom 524 0
Met snelheden die geschikt zijn voor 4K of zelfs 8K zijn CFexpress kaartjes speciaal ontworpen om uit te blinken bij de nieuwste camera's.

Voor extreme snelheden

De CFexpress geheugenkaarten van Delkin Devices bieden volgens het bedrijf industriële sterkte en betrouwbaarheid met ongeëvenaarde prestaties, plus een kwaliteitsgarantie als geen andere kaart. Met snelheden die geschikt zijn voor professionele fotografen en videografen, is de CFexpress kaart speciaal ontworpen om uit te blinken voor de nieuwste generatie high-end body's. 

Gebruikmakend van een 3e generatie PCI Express-interface (evenals ondersteuning van NVM Express), beschikt de CFexpress kaart over opnamesnelheden van meer dan 1050MB/s voor vlekkeloze video-opnames van bioscoopkwaliteit, inclusief DCI 4K en Full HD-video met 180 fps. Het ondersteunt ook continu-burst-opnamen van maximaal 200 RAW-afbeeldingen zonder vertraging zodat je geen enkel shot hoeft te missen. Dit laatste is vooral van toepassing op fotografen die veel sport fotograferen. 

Gebruik jij al CFexpress?

De CFexpress kaart haalt snelheden tot 1660 MB/sec en zorgt voor de snelste en meest efficiënte gegevensoverdracht van kaart naar computer voor directe toegang tot uw bestanden en een snellere starttijd na de productie. Dit is ideaal voor fotografen en videografen die snel grote hoeveelheden gegevens op hun pc moeten inladen zodat ze weer aan het fotograferen kunnen.

Elke CFexpress kaart is uitgebreid getest om volledige functionaliteit en prestaties te garanderen in de high-end camera body's van vandaag. De Delkin CFexpress geheugenkaaren zijn gebouwd om te voldoen aan de uitgebreide eisen van de hedendaagse uitzend-, film- en fotografie-industrie en biedt volgens Delkin het ultieme vertrouwen voor snelle, betrouwbare foto- en video-opnames. 

Gebruik jij CFexpress kaartjes of nog steeds CF of SD? We zijn benieuwd en horen het graag!

Kijk hier voor meer informatie over de nieuwe kaarten: Delkins.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem