Voor wanneer snel niet genoeg is

Angelbird komt met nieuwe razendsnelle CFexpress kaarten

Siem van Woerkom 553 0
Angelbird kondigt hun eerste CFexpress-geheugenkaarten aan met leessnelheden tot 1700 MB/sec en schrijfsnelheden tot 1400 MB/sec.

Relatief nieuwe speler

Angelbird Technologies, een jong nieuw bedrijf dat zich voornamelijk richt op het fabriceren van opslagmedia, kondigt de toevoeging van CFexpress Type B-geheugenkaarten aan hun krachtige reeks AV PRO-mediaoplossingen aan. 8K beelden en hoger zijn door (sport) televisie uitzendingen en industriële gegevensverwerking steeds meer gewild. CFexpress-geheugenmedia voldoen aan de hoge snelheidseisen van nieuwe technologie (we hebben het dan over media die gegevens kunnen schrijven met een minimum van 400 MB/sec).

De CFexpress-kaarten van Angelbird bieden real-time, duurzame prestaties die consistent gegevens schrijven zonder prestatieverlies, waardoor schokkerig beeldmateriaal of vallende frames worden vermeden. Hoewel zowel de Angelbird AV PRO CFX als AV PRO CFX XT beiden fantastische kaarten zijn, kunnen hun ideale toepassingen variëren afhankelijk van de specifieke behoeftes van de gebruiker.

Twee supersnelle opties

De AV PRO CFX is het meest geschikt voor productiewerk dat een minimale gegarandeerde schrijfsnelheid van 550 MB/s vereist, een opnamesnelheid die nog steeds ruim boven de huidige XQD-400-standaard van 400 MB/sec ligt, met capaciteiten tot 1 TB. Creatieve professionals die toonaangevend zijn op het gebied van digitale productie, zullen ontdekken dat de CFexpress-geheugenkaart de ideale media is voor contentproductie die een resolutie van 4k en 6K + vereist.

De AV PRO CFX XT is de beste ijzersterke optie voor optimale duurzame schrijfprestaties. Met zijn aanhoudende schrijfsnelheden van 1 GB / s kunnen de 4-6-8K ongecomprimeerde RAW bestanden moeiteloos worden vastgelegd. De AV PRO CFX XT is ideaal voor het vastleggen van frames met hoge capaciteit met gegevenscapaciteiten tot 640 GB.

Terwijl de toekomstige normen voor creatieve productie afhankelijk zijn van verhoogde verwerkingssnelheden, vereisen industriële toepassingen stabiele, duurzame gegevensverzameling voor hun uitgebreide opnamebehoeften. De AV PRO CFX XT combineert duurzame schrijfprestaties met hoge opslagcapaciteit tot 640 GB.

De prijzen zijn er natuurlijk ook wel naar, maar man wat zijn het een gave kaarten. Kijk voor meer informatie op de website van Angelbird

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem