De mooiste fotos van tulpenvelden in onze gallery

Christel de Wolff 1986 0
Ja hoor, de tulpenvelden staan weer in bloei. Je kunt geen Instagram-pagina openen zonder ten minste tien beelden voorbij te zien komen. Wij doen er graag nog een schepje bovenop, want onze gallery is overstroomd met bloeiende tulpenvelden en wij delen deze graag met je!

Vorig jaar deelden wij ook een mooie selectie tulpenvelden met je en hoewel deze foto's dus al een jaar oud zijn, vervelen ze natuurlijk nooit. 

Lees daarom ook: De 6 mooiste foto's van tulpenvelden uit de gallery

Ilya was er vroeg bij om deze prachtige tulpen vast te leggen, sommigen nog in de knop. Op zijn pagina vind je nog veel meer prachtige foto's. Karin de Bruin pakte Koningsdag om op zoek te gaan naar de prachtige kleuren en lijnen in de tulpenvelden. Ook op haar gallery-pagina zie je de mooiste foto's voorbij komen.Cemal Kazankaya pakte het anders aan dan velen en zorgde voor een prachtige close-up in plaats van een overzichtsfoto van de tulpenvelden. Het resultaat is verfrissend. Ellen van den Doel wist de mooiste foto-elementen met elkaar te combineren. Ze fotografeerde de tulpen velden bij zonsopkomst met een flinke plak mist erbij. Het geheel maakt een prachtige pastelkleurige foto. Spot jij de rode tulp tenmidden van de geel-witte exemplaren? 
 Tulpenvelden zie je bijna nooit in zwart-wit. Dat komt natuurlijk omdat de kleuren juist zo overweldigend mooi zijn. Ed Niedek, maakte er echter een fantastische compositie van. Op zijn pagina vind je nog veel meer mooie fine-art zwart-wit kunstwerken. Emma van Veldhuisen combineerde haar specialisme als paarden portretfotograaf met de prachtige tulpenvelden. Het resultaat mag er zeker zijn. In DIGIFOTO Pro magazine een uitebreid interview met de jonge fotografe. 
afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel