DIGIFOTO Pro neemt je mee

De mooiste fotolocaties: Moskou, Rusland

Christel de Wolff 2998

De wereld zit vol prachtige locaties die schreeuwen om op de foto gezet te worden. Maar waar zijn al die locaties eigenlijk en hoe kan je deze zo mooi mogelijk vast leggen? Wij zoeken het voor je uit. Deze week nemen we een kijkje in Moskou.

Rusland is een bijzonder land en haar hoofdstad Moskou is een bijzonder imposante. In de snelgroeiende stad bevindt zich het Kremlin – de nationale regering – dat huist in een bijzonder fotogeniek gebouw. Het Rode Plein en het mausoleum van Lenin zijn natuurlijk aanraders eveneens de bijzondere bouwstijlen van de treinstations (zoals Mokva Beloroesskaja) Maar neem ook een kijkje in het zakencentrum met hypermoderne glazen kantoortorens voor een totaal andere sfeer.

De mooiste fotolocaties ter wereld, moskou rusland

Hoe maak je hier de beste foto's?

Rusland staat bekend om haar ijskoude winters, dus tenzij je een doorgewinterde fotograaf bent, raden we je niet aan om Moskou in de winter te bezoeken. Zowel jij als je camera zouden dan nog wel eens kunnen bezwijken. Als de temperaturen weer beginnen te stijgen ontwaakt de Russische stad en komen er prachtige kleuren tevoorschijn.

De mooiste fotolocaties ter wereld, moskou rusland

Lees ook: De mooiste fotolocaties: Kolmanskop

Lees ook: De mooiste fotolocaties: New York

Lees ook: De mooste fotolocaties: Berlijn

Lees ook: De mooste fotolocaties: Brighton

De mooiste fotolocaties ter wereld, moskou rusland

Handig: Een wereldkaart met de mooiste bestemmingen!

Ben je geïnspireerd geraakt? Zie hier onder een complete wereldkaart met meer mooie bestemmingen. Wil jij die ene mooie foto maken en geen zin in groepen toeristen voor je camera? Lees dan hier hoe je het beste de drukte kan voorkomen.

 DIGIFOTO Travel

Deze extra editie van DIGIFOTO staat vol met de mooiste interviews met reisfotografen, inspiratie en reis-gear. En het mooiste: de special wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe inspirerende content. De gratis digitale editie van DIGIFOTO Pro lees je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel