Samsung NX200 winnen?

Win een ballonvlucht en een Samsung NX200 op Facebook

Julian 3166 0
In samenwerking met Samsung geven we een NX200 systeemcamera én een ballonvlucht bij schemer voor twee personen weg. Alles wat je daarvoor moet doen is op Facebook laten weten waarom jij in aanmerking moet komen voor deze mooie prijs.

Samsung organiseert momenteel een actie op Facebook waarbij je een ballonvlucht bij schemer kunt winnen om de nieuwe NX200 aan de tand te voelen. Speciaal voor alle DIGIFOTO Pro-lezers organiseren we samen met Samsung een eigen wedstrijdje binnen deze actie, waarin je niet alleen een ballonvlucht voor twee personen kan winnen, maar na afloop ook de 20,3-megapixel Samsung NX200 systeemcamera mee naar huis mag nemen.

Hoe doe je mee?

  1. 'Like' SamsungCameraNL en DIGIFOTO Pro op Facebook.

  2. Laat een berichtje achter op de Facebook-pagina van SamsungCameraNL met de reden waarom jij de ballonvlucht en de Samsung NX200 moet winnen. Belangrijk: vermeld in dit bericht '@DIGIFOTOPro' (en klik vervolgens op onze naam), zo weet Samsung dat je via ons meedoet.

  3. Bijvoorbeeld: Via @DIGIFOTOPro ben ik op de pagina van Samsung terechtgekomen. Ik ben de allerbeste luchtballonnenfotograaf van het westelijk halfrond, dus ik móet deze prijs echt winnen!

Prijs

Samsung kiest een winnaar uit. Die wordt uitgenodigd voor een ballonvlucht bij schemerlicht, de winnaar mag nog één persoon meenemen tijdens de vlucht en krijgt bovendien een Samsung NX200.

Deadline

Meedoen kan nog tot de eerste week van oktober 2011. Daarna maakt Samsung de winnaar zo snel mogelijk bekend. De ballonvlucht vindt half oktober plaats.

Samsung NX200