New York Times: Daily 360

The Daily 360: iedere dag een 360 video

Fabienne Keijzer 945 0
The New York Times heeft een nieuw project gelanceerd. In de categorie The Daily 360 laten ze iedere dag een nieuwe 360-gradenvideo zien, gefilmd door journalisten vanuit de hele wereld. Een bijzondere manier om wereldwijde gebeurtenissen van dichtbij mee te maken.

The Daily 360 

New York Times journalisten van over de hele wereld plaatsen iedere dag een nieuwe 360 video. Ze geven daarmee een uniek kijkje in een gebied waar op dat moment iets aan de hand is. De onderwerpen zijn enorm uiteenlopend. Zo zie je de verwoestingen die een bomaanslag in Jemen heeft aangericht, of de straten van Mexico waar Dia de los Muertos wordt gevierd, je kunt de presidentsverkiezingen van dichtbij meemaken of je vliegt mee in een vliegtuig om klimaatverandering in beeld te brengen.

 


De eerste Daily 360 komt van Pullitzer Prize fotograaf Tyler Hicks, en hij laat zien wat een bomaanslag heeft aangericht in Sana, Jemen. 

 

Waar kun je kijken?

Je kunt The Daily 360-video’s vinden via de website van The New York Times. De video’s zijn te bekijken via je computer, laptop, smartphone of tablet.

Lees ook: New York vanuit de hoogte. In 360 graden. 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne