Maak kans op een Van Duuren Media boekenpakket

Christel de Wolff 234 0
Heb jij ambities om de wereld van boven of zelfs in 360 graden vast te leggen en wil jij kans maken op een inspirerend boekenpakket van Van Duuren Media om daarmee jouw skills naar een nog hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

In samenwerking met Van Duuren Media hebben wij een leuke winactie opgezet. Lukt het jouw om de mooiste lucht- of 360 graden-foto in te sturen, dan win jij een boekenpakket.
LET OP! Deze winactie vindt plaats op onze Facebookpagina. Je post je foto onder het bericht om mee te dingen naar de prijzen. 

 

Dit is wat je kunt winnen 

1e prijs: 1x Focus op Fotografie: 360 graden-fotografie & -video én 1x Focus op Fotografie: Dronevideo's maken van auteur Wiebe de Jager

2e prijs: 1x Focus op Fotografie: Dronevideo's maken van auteur Wiebe de Jager

De spelregels

Maximaal 1 inzending per persoon. De winnaar van de eerste prijs wordt gekozen door de DIGIFOTO redactie. De tweede prijs betreft een publieksprijs en gaat naar de maker van de foto met de meeste likes. De winnaars worden op 22 oktober om 12:00 bekend gemaakt via Facebook. Veel succes!

LET OP! Deze winactie vindt plaats op onze Facebookpagina. Je post je foto onder het bericht daar om mee te dingen naar de prijzen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel