Word een Adobe Illustrator expert

De snelste, gemakkelijkste en meest uitgebreide manier om Adobe Illustrator CC te leren

Christel de Wolff 1168 0
De veelzijdige Adobe programma's zijn enorm intimiderend als je niet weet waar je moet beginnen. Een cursus helpt, maar is vaak duur en je moet er specifieke dagen voor vrij houden. Een handboek biedt de oplossing.

Met Classroom in a Book: Adobe Illustrator CC van auteur Brian Wood kun je je verdiepen in de wondere wereld van Adobe Illustrator wanneer jouw dat uitkomt. Je leert de basis aan de hand van praktische projecten zoals het maken van logo's, illustraties en posters. Vormen en gereedschappen zoals de Shaper leer je gebruiken in combinatie met dynamische symbolen

Classroom in a Book: Adobe Illustrator CC

De populaire Classroom in a Book-serie biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma kan: een officiële training van Adobe die is ontwikkeld met de hulp van Adobe-productexperts.

De Adobe Illustrator CC Classroom in a Book bevat vijftien lessen met talloze tips en technieken. Je kunt het boek van begin tot eind lezen, maar ook losse lessen eruit pikken die je interessant vindt.

Bij aankoop ontvang je niet alleen een boek. Ook krijg je toegang tot downloadbare lesbestanden waarmee je de projecten kunt uitvoeren en een gratis webversie zodat je het boek ook online kunt lezen en bijvoorbeeld kunt zoeken in de tekst.

Nieuwsgierig en Adobe Illustrator CC uitproberen?

Van plan om jouw skills in Adobe Illustrator CC naar een nieuw niveau te tillen? Je koopt het boek in de boekhandel of via uitgeverij Van Duuren Media 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel