Word een Adobe Photoshop expert

Leer Adobe Photoshop CC met Classroom in a Book

Christel de Wolff 2771 0
De donkere dagen staan voor de deur en je hebt misschien minder zin om naar buiten te gaan. De tijd die je 's winters binnen doorbrengt kun je ook heel nuttig besteden. Wat dacht je er van om je Photoshop skills naar een hoger niveau te tillen?

Classroom in a Book is een populaire serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of programma kan: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts

Lees ook: Word een Adobe illustrator expert

Er is veel te leren

Leer hoe je digitale foto's corrigeert, verbetert en aanpast, hoe je afbeeldingscomposities maakt en hoe je foto's voor web of gedrukte media voorbereidt. Adobe Photoshop CC Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u Photoshop beter leert beheersen. Je kunt het boek van begin tot eind lezen of alleen de lessen volgen die je interessant vindt.

Downloadbaar content

Bij aanschaf ontvang je niet alleen het boek, maar krijg je ook toegang tot downloadbare lesbestanden waarmee je de projecten in het boek kunt uitvoeren. Ook krijg je het e-book dat je kunt raadplegen op de computer en waarin je bijvoorbeeld kunt zoeken op sleutelwoorden.

Van plan om jouw Photoshop skills naar een hoger niveau te tillen? De Nederlandse versie van het gloednieuwe boek is verkrijgbaar voor € 49,99 via Van Duuren Media.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel