Spotlight - Weekwinnaar #52-2012

jesse kraal 1859 0
Gezellig met de familie deze feestweek doorbrengen? Nou, onze lezers niet. Ook deze week waren zij vooral druk met het inzenden van foto's. Een 'ouderwetse' double exposure gaat er met de winst van door.

Double exposure's, of dit nu analoog of digitaal is, lijken aan populariteit te hebben ingeboet. Het zijn tegenwoordig vooral miniteus in elkaar gemonteerde foto's of hdr's als er sprake is van meerdere opnames. Delusional Insanity is de kunst van de dubbele opname echter nog steeds meester. Hij houdt er een gratis jaarabonnement op DIGIFOTO Pro aan over!


'n.n.' - Foto: Delusional Insanity, Model: Jildou Jongman

Ook winnen?

Dat kan! Zorg dan dat je foto's blijft inzenden naar onze Lezersgallery. Elke week belonen wij een prachtige foto met een prijs. En die kan jij dus ook winnen!

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse