Spotlight-weekwinnaar #1-2013

Spotlight-weekwinnaar #1-2013

jesse kraal 10720 3
Een nieuwe jaar, nieuwe kansen. Net als vorig jaar gaan we natuurlijk ook in 2013 gewoon door met het selecteren van een weekwinnaar. Deze week is Pascal Kranen de gelukkig, hij krijgt van ons een jaar lang gratis DIGIFOTO Pro in de bus.

Voor de fotowedstrijd 'zelfportret' is Pascal te laat, toch gaat hij niet helemaal met lege handen naar huis. Aan Pascal namelijk de eer de eerste weekwinnaar van 2013 te zijn. Dat heeft hij natuurlijk aan zichzelf te danken, dus bij deze: gefeliciteerd! Bij die eer hoort natuurlijk ook een prijs en dat is deze week een jaar lang gratis DIGIFOTO Pro!

Pascal
'Caught' - pascalkranen

Ook winnen?

Dat kan! Zorg dan dat je foto's blijft inzenden naar onze Lezersgallery. Dagelijks komen de beste foto's uit de lezersgallery in Spotlight te staan en elke week belonen wij een prachtige foto met een prijs. En die kan jij dus ook winnen!

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Pascal Kranen

Dat noem ik nog eens een goed begin van het nieuwe jaar. Hartelijk dank voor deze eer en de leuke prijs!

afbeelding van AgnesB

Gefeliciteerd!
Ook zonder water is hier de illusie van een drenkeling goed weergegeven.

afbeelding van Frank Aerts

There can be only one :-)